banner388

Milli okçu Mete Gazoz Türkiye şampiyonu oldu

Samsun'da oynanan müsabakalarda milli okçu Mete Gazoz Türkiye şampiyonu oldu.

Milli okçu Mete Gazoz Türkiye şampiyonu oldu

Samsun'da oynanan müsabakalarda milli okçu Mete Gazoz Türkiye şampiyonu oldu.

06 Ocak 2018 Cumartesi 14:43
Milli okçu Mete Gazoz Türkiye şampiyonu oldu

Samsun haber - Samsun'da Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından İlkadım Okçuluk Tesislerinde yapılan 2018 Salon Türkiye Şampiyonası sona erdi. Daha önceden belirlenmiş milli takım baraj puanının en fazla 5 puan altında atanlar milli takım seçmelerine katılabilecek.

GAZOZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

32 sporcu arasında milli okçu Mete Gazoz ile Alperen Bakar finale kaldı. Bakar'ı 6-1 yenen Gazoz Türkiye şampiyonu oldu.

AMERİKA’DA DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN YARIŞACAK

Dünya şampiyonu olmayı hedeflediğini belirten Gazoz, "Bu kaçıncı şampiyonluğum bilmiyorum. Minikler de dahil 10’dan fazla Türkiye şampiyonu oldum. Son 5 Türkiye Şampiyonası'nda da kürsüye çıkamıyordum. '2018’de bütün şampiyonaları ben kazanacağım' dedim. Bu şampiyonayı kazanmayı Allah nasip etti. Bundan sonra da 1'incilik kürsüsünden kolay kolay inmem. Bu sene Salon Dünya şampiyonası Amerika’da düzenlenecek. Milli Takım kotasını geçtim. Ben de Milli Takım’da yarışmaya hak kazandım. 14 Şubat’ta Amerika’da ülkemi temsil edecek olmaktan gurur duyuyorum. Amerika’ya direkt şampiyon olmaya gideceğim. Son katıldığım dünya şampiyonasından madalyayı kıl payı kaçırdım. Bu sene ‘dünya şampiyonu’ olmak için Amerika’da olacağım” dedi.

Turnuvada şampiyon olan diğer sporcular ise şunlar:

Burak Bereket, Elif Haberal, Arman Javanşir, Gizem Elmaağaçlı, Gökçe Demirel, Masum Çiçek ve Betül Demirbaş.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.