banner388
banner390
banner410
banner408

Milli Judoculardan 4 madalya

Judo genç milli takımı sporcuları Avrupa Şampiyonası öncesi katıldıkları Berlin Avrupa Kupası'nda dört bronz madalya kazandı.

banner269

Milli Judoculardan 4 madalya

Judo genç milli takımı sporcuları Avrupa Şampiyonası öncesi katıldıkları Berlin Avrupa Kupası'nda dört bronz madalya kazandı.

31 Temmuz 2016 Pazar 21:46
Milli Judoculardan 4 madalya

Berlin Avrupa Kupasının açılış gününde üç madalya kazanan genç judocular, ikinci ve son günde bir bronz madalya daha kazandı. Türkiye'nin ikinci ve son gündeki madalyasına Sebile Akbulut isimli milli sporcumuz imza attı.
Geçen hafta Prag'da düzenlenen Avrupa Kupası'nda şampiyon olan Sebile, Berlin'de de kürsüye çıktı. İlk turda Polonyalı rakibini yendikten sonra ikinci turda Macar rakibine kaybeden Sebile, yolunu repesajda sürdürdü. Sırasıyla Rus, İtalyan ve Britanyalı rakiplerini deviren Sebile, bronz madalyanın sahibi oldu. Böylece Türkiye, Berlin Avrupa Kupası'nı dört bronz madalya ile kapattı.
2011'de katıltığı kupada beş madalya alan Türkiye, sonraki dört turnuvada üç madalyayı geçememişti. Bu yıl kazanılan dört madalya, madalya sayısı bakımından son dört turnuvanın en iyi performansı odu.
Judo Genç Milli Takımı, Berlin'de iki gün sürecek kampa katıldıktan sonra 20-21 Ağustos'ta Romanya'da yapılacak Avrupa Kupası'nda kupa için ter dökecek. 
 
 

Son Güncelleme: 31.07.2016 21:52
Anahtar Kelimeler:
MadalyaJudoBerlin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.