banner388

Messi Dönüyor

Copa Amerika finalinde kaçırdığı penaltı sonrasında milli takımı bıraktığını açıklayan Messi, bu kararından vazgeçti.

Messi Dönüyor

Copa Amerika finalinde kaçırdığı penaltı sonrasında milli takımı bıraktığını açıklayan Messi, bu kararından vazgeçti.

13 Ağustos 2016 Cumartesi 13:27
Messi Dönüyor

Copa Amerka finalinde Şili karşısında penaltı kaçıran Arjantin milli takımının yıldızı Lionel Messi, milli takımdan ayrıldığını açıklamıştı. Ancak Messi bu kararından vazgeçerek 2 Eylül'de Uruguay, 7 Eylül'de Venezuela ile karşılaşacak Arjantin'in kadrosunda yer alacağını ifade etti.

Arjantin milli takımından ayrılama konusunda ciddi olduğunu ancak, ülkesini de çok sevdiğini belirten Messi, "Arjantin futbolunda çok fazla sorun var ve benim de niyetim yeni sorunlar yaratmak değil. Takımıma herhangi bir zarara sebep vermek istemiyorum, aksine her zaman mümkün olduğunca yardım etmeye çalıştım. Amacım çözülmesi gereken sorunları eleştirmek değil içeriden yardım etmek. Final gecesi bırakma konusunda çok ciddiydim ama ülkeme olan aşkım ve bu forma çok büyük ve milli takıma dönmemi isteyenlere çok teşekkür ederim, onları sevindirmek için mümkün olan her şeyi verebileceğimizi ümit ediyorum." dedi.

Son Güncelleme: 13.08.2016 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.