banner388
banner390
banner410
banner408

Mario Gomez Beşiktaş’a veda etti

Alman yıldız oyuncu Mario Gomez, Beşiktaş'a dönmeme kararı aldı.

banner269

Mario Gomez Beşiktaş’a veda etti

Alman yıldız oyuncu Mario Gomez, Beşiktaş'a dönmeme kararı aldı.

20 Temmuz 2016 Çarşamba 19:25
Mario Gomez Beşiktaş’a veda etti

Beşiktaş'ta olan transfer süreci yılan hikayesine dönen Mario Gomez kararını verdi. Alman futbolcu sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklama ile siyah-beyazlı kulübe veda etti.

Mario Gomez’in açıklaması şu şekilde:

"Uzun süre düşündüm bu kararı almak hiç kolay olmadı. Bu muhteşem stat, bu muhteşem taraftarlar ve bu güzel kulüp için artık oynamayacak olduğumu belirtmek benim için çok üzücü. Bu kesinlikle politik durumlar sebebiyle alınmış bir karardı. Sportif veya başka herhangi bir durum, bu kararı almamda etkili olmamıştır. Birkaç gün önce meydana gelen olumsuz durum sebebiyle ayrılıyorum. Umarım bunu anlayışla karşılayabilirsiniz. Bana ve aileme mükemmel anlar yaşatan kulübüme ve siz taraftarlara çok teşekkür ederim. Benim için unutulmaz bir yıldı. Gerçekten şampiyonluk yaşadığımız an çok fantastikti. Umarım bu politik süreç bir an önce huzur içinde çözülür ve tekrar Beşiktaş’ta oynayabilirim. Türkiye ve Beşiktaş her zaman kalbimde bir anlam ifade edecek. Umarım yakında tekrardan görüşürüz." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 20.07.2016 19:30
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşVedaMario Gomez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.