banner388

Manisaspor'da deprem

Manisaspor yönetimi toplu istifaya gitti.

Manisaspor'da deprem

Manisaspor yönetimi toplu istifaya gitti.

01 Ekim 2018 Pazartesi 22:02
Manisaspor'da deprem

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Manisaspor'da istifa depremi yaşanıyor. Manisaspor yönetiminde bulunan 7 isim istifa etti.

MANİSASPOR ZOR DURUMDA

Maddi sıkıntıları aşamayan Manisaspor Süper Lig'den Spor Toto 2. Lig'e kadar düştü. Maddi sıkıntılar ile boğuşan Manisaspor, sezona da eski oyunculara olan borçlardan dolayı eksi 6 puanla başlayınca tansiyon taştı. 7 yönetim kurulu üyesi istifa etti.

İstifalara ilişkin açıklamalarda bulunan Manisaspor 2. Başkanı Yunus Emre Şahin, "Manisaspor yönetim kurulu üyeliğinden kendim dahil olmak üzere Hasan Ertekin, Tevfik Aslaner, Nurullah Aksöz, Murat Emgener, Halil Arslan ve Mithat Akın ayrılmış bulunmaktayız. Mevcut yönetimimize ve Manisaspor'umuza başarılar diliyor, kendilerine dışarıdan her türlü desteği sağlayamaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum" sözcüklerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.