banner388
banner390
banner410
banner408

Lucescu'dan Ukrayna yorumu

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Ukranya maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. 

banner269

Lucescu'dan Ukrayna yorumu

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Ukranya maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. 

20 Kasım 2018 Salı 00:37
Lucescu'dan Ukrayna yorumu

Lucescu, "Bu tarzdaki fikirlerimi herkesle dışarıda paylaşmam, böyle bir konuşma yok. Geleceğime aslında ben karar veririm. Yararlı olamayacağımı görürsem zaten kimseye bu konuda şey yapmama gerek yok. İnanmasam bu şekilde devam etmezdim. Doğal olarak şu an işime devam ediyorum" ifadelerini kullandı.

Lucescu açıklamasında, "Bu genç ekibe Mart ayından 6 aylık bir süreçtir, beraber artık oynamaya başladık. Uluslar Lig'inde zor gruptaydık. Rusya ve İsveç Dünya Şampiyonasından döndüler. Bu iki takımda 3 yıldır aynı hoca ve futbolcu grubuyla devam ediyorlar. Ve bizim baktığımız zaman bizim gruplardaki gibi diğer gruplarda 2 takım bu şekilde yoktu. İki rakibimizde üst turlara kadar gittiler. Bizden daha tecrübeliydiler. Daha iyi değil, daha tecrübeliydiler. Oynadığımız 4 maçta oyunun tamamını domine ettik, oyuna hükmeden bizdik. Biz sadece konsantrasyon durumundan goller yedik, goller de attık. Milli takıma gelen gençlerin hepsi sevdiği için geliyorlar. Takımı sevmese gelmezler. Kontratları yok sevdiği için geliyorlar bir prestij meselesi. İyi bir grup kurduk. Birbirini seven bir gruptur" sözcüklerini kullandı.

Son Güncelleme: 20.11.2018 16:41
Anahtar Kelimeler:
MaçUkranyaTürkiyeLucescu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Güzel ülke ukraNYa. 2018-11-20 01:49:42

Yeni bir ülke sanırım.