banner388
banner390
banner410
banner408

Korkmaz: VAR oturtulamadı

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, VAR sisteminin Türk futboluna tam anlamıyla oturtulamadığını söyledi.

banner269

Korkmaz: VAR oturtulamadı

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, VAR sisteminin Türk futboluna tam anlamıyla oturtulamadığını söyledi.

16 Ağustos 2018 Perşembe 19:01
Korkmaz: VAR oturtulamadı

Geçen hafta oynana tartışmalı Kayserispor Antalyaspor maçını VAR sisteminde değerlendiren Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Net bir penaltı için gitmiyorsunuz, Dieogo’nun pozisyonu ki göğsüne çarpıp gidiyor, o pozisyonda gidiyorsunuz. Bu şekilde olursa önümüzdeki haftalarda sıkıntı olur” dedi. Antalyaspor'a acilen yeni transferler gerektiğini de söyleyen Korkmaz, " Genç oyuncular var ama bu süreç böyle devam edemez. Bu genç oyuncular çok ağır yük altına girerler. O yükü kaldırmaları çok zor ”dedi" şeklinde konuştu.
 

VAR OLMADI
 

VAR sisteminin oturmadığını ifade eden Korkmaz, "Özellikle VAR sisteminin dünyada çok doğru kullanıldığını, maalesef bizim ülkemizde tam oturtamadıklarını görüyorum. Nihayetinde bir pozisyon var, tartışmalı bir pozisyon. Doukara’nın pozisyonu bence yüzde yüz penaltı. Nazım’ın yüzde yüz sarı kart, bir pozisyon daha var yüzde yüz sarı kart ama maalesef vermedi hakem. Eğer yanlış hatırlamıyorsam da gözlemci çok iyi not vermiş. Hangi gözle baktıklarını da bilmiyorum açıkçası. Çünkü hakem gözlemcisi olmadığı için bilemiyorum. Dolayısıyla ev sahibi takım daha çok kollandığını düşündüm ben. Ama Kayserispor’un hak ettiğini düşünüyorum. 

Birçok pozisyonu tekrar tekrar yaptıklarını Bu hafta izledik, geçen hafta izledik. Düşündürücü. Açık söyleyeyim net bir penaltı için gitmiyorsunuz, Dieogo’nun pozisyonu ki göğsüne çarpıp gidiyor, o pozisyonda gidiyorsunuz. Bu şekilde olursa önümüzdeki haftalarda sıkıntı olur”" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.