banner388

Jevtovic, Konyaspor'da

Atiker Konyaspor, Sırbistan ekiplerinden Partizan takımında boy gösteren Marko Jevtovic'i kadrosuna kattı.

Jevtovic, Konyaspor'da

Atiker Konyaspor, Sırbistan ekiplerinden Partizan takımında boy gösteren Marko Jevtovic'i kadrosuna kattı.

19 Temmuz 2018 Perşembe 22:10
Jevtovic, Konyaspor'da
Konyaspor'un Stadyumu'nda bulunan Basın Toplantı Salonu'nda yeni transfer Marko Jevtovic için imza töreni düzenlendi. İmza töreninde konuşan Jevtovic, Konyaspor forması altında maçlara çıkmak için sabırsızlandığını dile getirdi.

İmza töreninde konuşan İkinci Başkan Selçuk Aksoy, "Atiker Konyaspor için son derece önemli bir ismi kadromuza dahil ettik. Marko Jevtovic genç yaşına rağmen takımıyla birlikte Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi Ön Elemeleri`nde ve UEFA Avrupa Ligi gruplarında forma giydi. Fizik avantajını iyi kullanabilen, mücadeleci, pes etmeyen aynı zamanda topu oyuna iyi sokabilen ve son 2.5 sezonda 150’ye yakın maçta forma giyen devamlılığı olan bir futbolcu. Bugün burada 2+1 yıllık bir sözleşme imzaladık. Kendisinin bu dönem içinde kulübümüze büyük katkıları olacağına inanıyoruz. Bu vesileyle Marko’ya hoşgeldin diyor, her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" sözcüklerini kullandı.

MAÇLARA ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM


Yeşil-beyazlı ekibin bir parçası olan Marko Jevtovic, "Öncelikle burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Büyük bir takımdan başka büyük bir takıma geldim. Kariyerimi burada daha da geliştirmek istiyorum ve antrenmanlara katılıp maçlara çıkmak için sabırsızlanıyorum. Vücuduma ve sağlığıma çok önem veriyorum. Eski takımımda çok iyi bir sağlık ekibimiz ve fiziksel kondisyoner hocalarımız vardı. Onlarında büyük yardımı oldu. Çünkü orada olduğum zaman zarfı içerisinde birçok maç oynadık. Lig maçları olsun kupa maçları olsun, Avrupa’da da yer aldık. Böylelikle kazanma ruhunu da bir şekilde ben de edinmiş oldum. Bu ruhu burada da aynı şekilde göstermek istiyorum" ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.