banner388

İspanyol Beşiktaş

Siyah beyazlılar transfer sürecine yavaş başladı ama bombaları da bir bir patlatmaya start verdi.

İspanyol Beşiktaş

Siyah beyazlılar transfer sürecine yavaş başladı ama bombaları da bir bir patlatmaya start verdi.

03 Ağustos 2017 Perşembe 14:22
İspanyol Beşiktaş

Uzun süre sessiz kalan Beşiktaşlı idareciler ilk adımı Real Madrid’den transfer edilen Pepe ile attı. Tüm dünyada ses getiren bu transferle Beşiktaş, uzun zamandır problem yaşadığı defans hattında önemli bir güç oldu.

Sonrasında ise bir süre daha kimin takıma katılacağı ifade edilirken Önce Negredo ile görüşmelere başladığı kamuoyunu aydınlatma platformuna bildirildi ve siyah beyazlılar Manchester City, Valencia gibi takımlarda görev almış İspanyol golcü ile anlaştı. Hemen akabinde ise Lens ile 5 yıllığına anlaşıldığına dair haberler medyada geniş yer buldu.

Şimdilerde ise konuşulan Pepe’nin yanında kim oynayacağı hususu. Gündemde dolaşan isim Mascherano. Eğer bu transferde gerçekleşirse Beşiktaş’ın daha da güçleneceği kesin gibi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.