banner388

Herkes Arda Turan'ın gitmesini istiyormuş

Goal'ün Barcelona muhabirine göre, Arda Turan ile ilgili söylenenler oldukça dikkat çekici.

Herkes Arda Turan'ın gitmesini istiyormuş

Goal'ün Barcelona muhabirine göre, Arda Turan ile ilgili söylenenler oldukça dikkat çekici.

07 Haziran 2017 Çarşamba 15:57
Herkes Arda Turan'ın gitmesini istiyormuş

Arda Turan'ın Milli Takımın seyahat ettiği uçakta gazeteci Bilal Meşe ile önce sözlü olarak sonrasında ise fiziksel olarak saldırıda bulunması medyada geniş yankı uyandırdı. Bu olay teknik patron Fatih Terim'in Arda'yı takım kadrosundan çıkarmasına kadar uzadı. Daha sonra ise Arda Turan yapmış olduğu basın toplantısında milli takımı bıraktığını açıklamıştı.

Oliva'ya göre herkes Arda Turan'ın gitmesini istiyor

Arda Turan'la ilgili gelişmeler bununla da kalmadı. AMKSPOR'un yapmış olduğu bir haberde GOAL'ün Barcelona muhabiri İgnasi Oliva'nın değerlendirmeleri Barcelona kariyerinde de problem olduğunu ortaya koydu.
Oliva, Arda Turan'ın Barcelona takımında çok fazla arkadaşı bulunmadığını, bir kere dahi basın toplantısı düzenlemediğini, hatta herkes Arda Turan'ın gitmesini istediğini dile getiriyor.

Barcelona'da faydalı bir oyuncu olarak görünmediğinden satış listesine konulduğunu ifade eden Oliva, aldığı maaşa göre de performansının düşük olduğunu ifade etti.

Kaynak: AMKSPOR

Son Güncelleme: 07.06.2017 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.