banner388
banner390
banner410
banner408

Haluk Ulusoy'dan Şok Açıklamalar

Fatih Terim - Arda Turan polemiğini değerlendiren Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy, 'Fatih Terim, Arda'dan özür dilesin!' dedi.

banner269

Haluk Ulusoy'dan Şok Açıklamalar

Fatih Terim - Arda Turan polemiğini değerlendiren Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy, 'Fatih Terim, Arda'dan özür dilesin!' dedi.

21 Eylül 2016 Çarşamba 11:51
Haluk Ulusoy'dan Şok Açıklamalar

TFF eski başkanı Haluk Ulusoy, çok konuşulacak şu açıklamalarda bulundu:  “Fransa’daki Avrupa Şampiyonası’nda yaşanan süreç kesinlikle yaşanmamalıydı. Federasyon ve milli takımda sevgi, saygı, birlik, beraberlik, vefa ve liyakatın olmazsa başarının gelmesi imkansızdır. Maalesef Türk futbolu iyi yönetilmiyor, yönetilemiyor, daha doğrusu Türk Futbol Federasyonu’nu kimin yönettiği bile belli değil. Milli takımımızda fatura 3-5 futbolcuya kesildi ve maalesef bu 3-5 futbolcu içerisinde en ağır suçların bir tek futbolcunun üstüne yıkılmak istenmesi, ki bu isim Arda Turan, son derece üzüntü verici bir durumdur. Bu durum çok büyük bir yanlıştır, art niyetliliktir! O Arda ki, Türk futbolunun, Türk Milli Takımı’nın ve oynadığı tüm kulüplerin  gurur kaynağıdır ve üst düzey futboluyla da ülkesini gururlandırmaya devam etmektedir. Arda’yı bir maç kötü oynadı diye yerden yere vurmak vefasızlıktır, insafsızlıktır. Arda, maddiyata, paraya pula hiç önem vermeyen, manevi duyguları hep ön planda tutmuş bir kişiliktir. Türk Milli Takımı kişilerin egolarıyla, kaprisleriyle yönetilmez, yönetilemez, Türkiye’nin gururu olan Arda’yı milli takıma dahil etmeyen Fatih Terim’i anlamıyorum. Ne Arda ne de milli formayı giyen diğer oyuncularımız para için sahaya çıkmaz, onlar kanlarının son damlası akana kadar Ay-Yıldızı temsil etmek için mücadele ederler. Bu kardeşlerim Türk halkından özür dileyecek bir şey yapmamışlardır. Suçlu aranıyorsa, özür dileyecek biri varsa bu Futbol Federasyonu Başkanı, yönetimi, Terim ve milli takım teknik heyetidir.”

Son Güncelleme: 21.09.2016 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.