banner388
banner390
banner410
banner408

Güreşlere Samsun damgası

Kapaklı Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivan Samsunlu Şaban Yılmaz olurken, ağalığı ise Samsunlu iş adamı Salim Vuran 59 bin TL ile aldı.

banner269

Güreşlere Samsun damgası

Kapaklı Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivan Samsunlu Şaban Yılmaz olurken, ağalığı ise Samsunlu iş adamı Salim Vuran 59 bin TL ile aldı.

22 Ağustos 2017 Salı 10:49
Güreşlere Samsun damgası

Samsun haber - Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde geçtiğimiz Pazar günü Büyük Yağlı Pehlivan Güreşleri düzenlendi. Kazak Gölü Mesire Alanı’nda yapılan güreşlerde başpehlivan Samsunlu Şaban Yılmaz oldu. Samsunlu iş adamı Salim Vuran ise 59 bin TL ile güreş ağası oldu.

Kıyasıya müsabakaların yaşandığı organizasyona Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kaya Aşçı, Vezirköprü Kunduz Güreş Ağası Bilal Acar, Havza Güreşleri Ağası Bayram Dağlı, Samsun Ladik Güreş Ağası İbrahim Ünsal, Sinoplular Derneği Güreş Ağası Halil İbrahim Demirel, Kapaklı Samsunlular Derneği Şölen Ağası Şenol Batum, Siyasi parti ve STK’lar katıldı.

"BAŞPEHLİVAN DEĞİŞMEDİ"

20 pehlivanın kıyasıya yarıştığı müsabakalarda finale Şaban Yılmaz ile Hamza Köseoğlu kaldı. Mücadelenin kazanını ise Şaban Yılmaz oldu. Samsunlu Yılmaz yaptığı açıklamada, "Bu sene Kırkpınar’da başpehlivanlık Antalya’ya gitti. Allah nasip ederse seneye biz almayı ümit ediyoruz. Vücudumuz el verdiği sürece güreş tutkumuz devam edecektir. Bizi burada destekleyen tüm halkımıza ve iş adamlarımıza teşekkür ederim" dedi.

"SAMSUNLULAR KADAR MUTLU OLDUM"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Samsunlular kadar mutlu olduğunu söyleyerek, "Samsunluların çoğunlukta olduğu ilçemizde, böyle bir güreş etkinliği düzenlenip 1.’nin de Samsunlu bir kardeşimiz oluşu beni ve hemşerilerini mutlu etti" diye konuştu.

"TEBRİK EDERİM"

59 bin TL ile güreş ağası olan Samsunlu iş adamı Salim Vuran ise, "Katılan, destek olan herkese teşekkür eder, başpehlivanımız Şaban Yılmaz’ı da tebrik ederim" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.