banner388
banner390
banner410
banner408

Göztepe'ye yeni yuva

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin yeni stadının yapımına başlanmıştı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil yeni stadyum hakkında açıklamalarda bulundu.

banner269

Göztepe'ye yeni yuva

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin yeni stadının yapımına başlanmıştı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil yeni stadyum hakkında açıklamalarda bulundu.

15 Haziran 2018 Cuma 22:08
Göztepe'ye yeni yuva

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, 14 Haziran Göztepe'nin kuruluş yıl dönümünde gazeteciler ile bir araya gelmişti. Yeni stad hakkında basın mensuplarına konuşan Sepil, "14 Haziran bizim bayramımız. İki bayramı bir arada yaşıyoruz. Sadece İzmir'e değil tüm Türkiye'ye sevgi ışığını yakacağız. Bütün İzmir'i yakacağız” diye belirtti.

GÖZTEPE MİLAT YAŞAYACAK

Yeni stadın hizmet vermeye başlaması ile Göztepe'nin milat yaşayacağını dile getiren Başkan Sepil, "Allah'a yalvarıyorduk, stadımız, kendi evimiz yoktu. Artık stadımız hazır. Önümüzdeki sene bu statta oynayacağız. Bize çok yardımcı olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanına, İzmir Büyükşehir Belediyesine, Konak Belediyesine ve hayalimizi anlattığımızda ‘Bu stat çok güzel olacak’ diyen Başbakanımız Binali Yıldırım'a çok teşekkür ediyoruz. Geçen sezonu başarılı tamamladık. Ancak çok daha başarılı bir Göztepe bu statta olacak” ifadelerini kullandı.

EN GÜZEL ŞEHİR İÇİ STADI OLACAK

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi adını alacak yeni Göztepe stadının en güzel şehir içi stadı olacağını vurgulayan Başkan Sepil, "Türkiye'de bazı şeyler yavaş ilerlerken, bizim stadımız canavar gibi ilerliyor. Burası 24 saat yaşayan bir yer olacak. Taraftar meydanı haline gelecek. Kulübümüze çok ciddi katkıları olacak. Futbol kulüplerinin ekonomisi ortada. Ben her zaman kendi ayakları üzerinde duran bir Göztepe istiyorum. Kulübümüzü daha da yukarıları taşıyacak Torbalı Altyapı Tesislerimiz de geliyor. Kendi oyuncularını yetiştiren bir Göztepe oluşturacağız” sözcüklerini kullandı.

Önümüzdeki sezon çalışmaları hakkında Başkan Sepil, "Artık olgunlaşmış hamleler yapmaya başladık. Çok yakında transferler çoğalacak. Ama biz 4 ya da 5 nokta takviye yapacağız. Takıma katkı sağlayacak isimler alacağız. Herkes inansın, biz doğru yoldayız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
StadGöztepe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.