banner388

Gomis atıyor G.Saray kazanıyor

Sarı kırmızılı takımın yeni transferi Bafetimbi Gomis, ligin ilk 5 haftasındaki performansı ile göz doldurdu. İstatistikleriyle ön plana çıktı.

Gomis atıyor G.Saray kazanıyor

Sarı kırmızılı takımın yeni transferi Bafetimbi Gomis, ligin ilk 5 haftasındaki performansı ile göz doldurdu. İstatistikleriyle ön plana çıktı.

18 Eylül 2017 Pazartesi 12:44
Gomis atıyor G.Saray kazanıyor

Sarı kırmızılı takım geçen yılı unutturmak için bu sezona yeni transferlerle giriş yaptı. Oynadığı futbolla özellikle kendi sahasında rakiplerine göz açtırmayan Galatasaray, yeni futbolcularıyla da ön plana çıktı.

Avrupa kupalarından elenince eleştiriler yoğunlaşmıştı

Östersunds’a karşı alınan başarısız saha sonucu ve Avrupa kupalarından elenmenin ardından eleştiriler çoğalırken ligin başlamasıyla beraber elde edilen puanlar bir anda kötü havayı def etti. 

Lig başladı sarı kırmızılılar fırtına gibi esmeye başladı, özellikle de Gomis

Özellikle Gomis’in performansı futbol kamuoyu tarafından beğeni alırken merakla takip edilir bir hal aldı. İlk 5 haftada 7 gol 2 asistle oynayan Bafetimbi Gomis, şimdiden Drogba’yı geçti, Saffet Sancaklı’nın performansına aday konumuna geldi. Gomis attıkça sarı kırmızılı takımda kazanmayı sürdürdü. İlk 5 haftada 13 puan toplandı

2 gol daha atarsa Saffet Sancaklı'yı yakalayıp ilk 7 haftada gol atma başarısı göstermiş olacak

Gomis, ilk 7 haftada gol atma başarısı gösteren Saffet Sancaklı’yı yakalama şansına sahip. Zira, Sancaklı 1994-95 sezonunda ilk 7 haftada gol atma başarısı göstermişti. Eğer Gomis 6 ve 7.haftalarda da gol atarsa bu başarıyı yakalamış olacak.
 

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayBafetimbi Gomis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.