banner388

Galatasaray zirvede kaldı

Galatasaray bu akşam oynadığı kritik derbiyi kazanarak ile haftayı lider olarak kapattı.

Galatasaray zirvede kaldı

Galatasaray bu akşam oynadığı kritik derbiyi kazanarak ile haftayı lider olarak kapattı.

01 Nisan 2018 Pazar 22:53
Galatasaray zirvede kaldı

Türk Telekom Arena'da Trabzonspor'u ağırlayan sarı kırmızılı ekip maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Karadenizin güçlü ekibi Trabzonspor'u evinde ağırlayan Galatasaray son 26 maçta 17 galibiyet,3 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 54 puanla haftayı lider kapattı. Son 26 maçta 11 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 6 beraberliği bulunan Trabzonspor, Galatasaray'a deplasmanda 2-1 kaybetti.

Galatasaray'ın ilk 11'i şu şekilde: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Nagatomo, Donk, Selçuk İnan, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis.

Trabzonspor'un ilk 11'i şu şekilde: Onur, Pereira, Uğur, Hubocan, Novak, Okay, Kucka, Abdülkadir, Sosa, Yusuf Yazıcı, Burak.

Maçın 7. dakikasında Mariano'nun asistinde Feghouli'nin topu ağlarla buluşturması ile Galatasaray ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Maçın 60. dakikasında yine Mariano'nun asisti ile 2. golü bulan Galatasaray, maçın son dakikasında Kucka'nın sarı kırmızılı takıma attığı gol ile maçı 2-1 kazandı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.