banner388

Galatasaray'dan Transfer Açıklaması !

Galatasaray, Josue transferini Kamuyu Aydınlatma Platformuna bildirdi.

Galatasaray'dan Transfer Açıklaması !

Galatasaray, Josue transferini Kamuyu Aydınlatma Platformuna bildirdi.

23 Ağustos 2016 Salı 13:35
Galatasaray'dan Transfer Açıklaması !

Sarı-kırmızılı kulüpten gelen ve KAP’da yer alan açıklamalarda şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel bir oyuncu olan Josue Filipe Soares Pesqueira 'nın 2016 - 2017 sezonunda bedelsiz bir şekilde geçici transferi konusunda Kulübü Futebol Clube do Porto ile oyuncu ile anlaşmaya varıldı. Bunlara göre futbolcuya 2016 - 2017 sezonunda net fiyat olarak 700.000 Euro sabit transfer ücreti ödemesi yapılacak.

Şirket bu dönem süresince Futbolcuya; takımımızın futbolcusunun fiilen oynamış olduğu TFF Süper Lig müsabakasında alacak olduğu her bir puan için 3.000 EUR prim ödenecek. Ödenen bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynayacağı müsabakalar için %100, daha sonra oynayacağı müsabakalar için de %75 ve ilk 18 kişilik bir kadroda olarak oyuna girmediği müsabakalar için ise %25 oranında ödeme yapılacak. Futbolcuya, kadroya dahil olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmayacaktır." 

Son Güncelleme: 23.08.2016 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.