banner388

Futbolseverlerin Beklediği Haber Geldi

Bütün futbolseverler, deplasman yasağının kalkıp kalkmayacağı ile ilgili çıkacak kararları bekliyordu.

Futbolseverlerin Beklediği Haber Geldi

Bütün futbolseverler, deplasman yasağının kalkıp kalkmayacağı ile ilgili çıkacak kararları bekliyordu.

22 Eylül 2016 Perşembe 16:15
Futbolseverlerin Beklediği Haber Geldi

İstanbul’un İl Güvenlik Kurulu'nun vermiş olduğu kararlar doğrultusunda, 24 Eylül 2016 Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisine, Galatasaraylı taraftarlarda katılabilecekler. Bu kararların anlamı; daha önce 'yasaklanmış' olan derbilere rakip takımların taraftarlarının gitmesinin önünde olan engel kalktı. Yani artık İstanbul'daki derbi maçlarına rakip olmuş olan takımların taraftarları da yer alacaklar.

İLK KEZ VODAFONE ARENA'DA

Deplasman yasağının kalkmasından sonra ilk uygulama Beşiktaş ile Galatasaray maçında olacak. Fenerbahçe, Beşiktaş birde Galatasaray arasında gerçekleştirilecek olan diğer maçlarda da rakip takımların taraftarları maça gelebilecekler. Fakat Trabzon ile Bursa gibi şehirlerde oynanacak olan maçlar için o şehrin İl Güvenlik Kurulu'ndan yine aynı kararın çıkması gerekli. Diyelim bu karar Trabzonspor ile Fenerbahçe veya Bursaspor ile Beşiktaş maçları için geçerli değildir.

5 SENE ARANIN ARDINDAN...

2011/2012 sezonunun ilk derbisi olan 20 Kasım 2011'deki Beşiktaş ile Galatasaray dergisinin 3 gün öncesinde 17 Kasım tarihinde taraftarların derbi maçlarında deplasmana gitmesi yasak olmuştu. Böylece tam 5 sezonun ardından deplasman yasağı kalktı.

Son Güncelleme: 22.09.2016 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.