banner388
banner390
banner410
banner408

Filenin sultanları yeni sezona hazırlanıyor

Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Ligi B Grubu’nda mücadele edecek olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

banner269

Filenin sultanları yeni sezona hazırlanıyor

Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Ligi B Grubu’nda mücadele edecek olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 16:25
Filenin sultanları yeni sezona hazırlanıyor

Samsun HaberEkim ayında başlayacak olan liglere 11 oyuncu ile hazırlıklarını sürdüren filenin sultanları, hedefleri Sultanlar Ligi’ne yükselmek olduğunu belirttiler.

Ekim ayında başlayacak olan lige en iyi şekilde hazırlanmak istediklerini belirten Antrenör İsmail Yengil, “Hazırlık dönemimizin ikinci haftasındayız. Çalışmalarımız gayet güzel geçiyor. Sezon başında da belirlediğimiz plan doğrultusunda açık hava antrenmanlarımız, atletizm ve beach voleybol kortlarındaki antrenmanlarımız sürüyor. Aynı zamanda salon antrenmanlarımıza başladık. Salonda top kontrol, top tekniği ve defans çalışmaları yapıyoruz. Fitness antrenmanlarımıza da başladık. Her şey planladığımız gibi düzgün bir şekilde gidiyor” dedi.

Hedef Sultanlar Ligi’ne yükselmek

Oyuncularımızın çalışmalarından son derece memnun olduğunu belirten Yengil, “Genç bir kadro kurduğumuz için böyle olmasını bekliyorduk ve beklediğimiz gibi gidiyor. İnşallah sezonu sonuna kadar bu çalışma istekleri ve arkadaşlıkları sürecek diye düşünüyorum. Bunun dışında antrenmanlarda şu anda 11 oyuncu ile çalışıyoruz. Bunların 8’i transfer 3’ü alt yapıdan. Onlardan da çok memnumuz. İstekliler. Bizde elimizden geldiğince onlara yardımcı olmaya ve voleybolu öğretmeye çalışıyoruz. Ada German şu anda U23 takımı ile birlikte İstanbul’da kampta. Milli takımda Dünya Şampiyonası’nda yer alacak. Aybaşından sonra buraya gelmesini bekliyoruz. Genç bir kızımız daha var. Onu da birkaç güne kadar aramıza katacağız. Kısa bir zamanda beklediğimiz yabancı bir oyuncumuz daha var. Bu seneki hedefimiz geçen sezon arkadaşlarımızın yaptığının bir tık üstüne çıkmak yani Sultanlar Ligi’ne yükselmek. İnşallah bunu yapmak istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüzün var olduğunu düşünüyoruz. Yönetici arkadaşlarımızla ilk günden itibaren bunları konuşuyoruz. Bütün planlamamız bu şekilde. Bu plan doğrultusunda ikinci yabancı oyuncu tercihimizi de hemen kullanmak istemiyoruz. İlerleyen günlere bırakmak istiyoruz. Bu kadro ile ilk devreyi çok iyi bir şekilde bitireceğimizi planlıyoruz. Devre arasında da yöneticilerimiz uygun görürse ikinci yabancı oyuncu hamlemizi kullanıp takımımızı play-off’lara götürmek istiyoruz. Ama bu garanti değil. Takımımızın havası iyi olduktan sonra bunu yapmayabiliriz. Bu sadece şimdilik yönetimle paylaştığımız bir bilgidir. Hayata geçer mi geçmez mi onu bilmiyorum. İlerleyen zamanlarda göreceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.