banner388
banner390
banner410
banner408

Fikret Orman: Yönetime enerji lazım

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ikinci kez Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Başkan Orman, yönetim kurulunun enerjisinin düştüğünü ifade etti.

banner269

Fikret Orman: Yönetime enerji lazım

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ikinci kez Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Başkan Orman, yönetim kurulunun enerjisinin düştüğünü ifade etti.

11 Ağustos 2018 Cumartesi 19:20
Fikret Orman: Yönetime enerji lazım
Bugün Vodafone Park'ta Beşiktaş'ın gerçekleşen Olağan Divan Kurulu toplantısında ilk kürsüye çıkışında kurulun aldığı kararı açıklayan Fikret Orman ikinci kez çıkarak yönetim kurulunun enerjisinin düştüğünü söyledi. Fikret Orman yaptığı konuşmada, "Burası istişare makamıdır. Yönetim Kurulu buraya gelip, akil insanlarla görüşür. Bunun için kurulmuş bir yerdir burası. Biz her şekilde Divan Kurulu’nu bilgilendirmeye çalışıyoruz. Süleyman Abi, Serdar Başkan ve Yıldırım Başkan, 28 senelik süreçte, benim kadar Divan Kurulu Toplantısı’na gelmemiştir" diye konuştu.

ENERJİYE İHTİYAÇ VAR


Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun enerjiye ihtiyaç duyduğu belirten Başkan Orman, "Yönetim Kurulu’yla ilgili aklınızda soru işareti olmasın. 7 senedir beraber yürüyoruz. Yolculuk içinde üzüntüler oluyor, kişisel durumlar oluyor, 7 senede enerji de düşüyor. Bunlar normal şeyler. Türkiye bir süreçten geçiyor ve bizim aktif olarak çalışmamız gerekiyor. Yönetim Kurulu’ndaki çoğu kişi arkadaşım. Yönetim kurulundan çok memnunum ama enerji düştü. Silkelenip devam etmemiz gerekiyor” dedi. Şenol Güneş’in transfere karışmamasıyla ilgili eleştirileri yanıtlayan Beşiktaş Başkanı, “Ben Beşiktaş Genel Kurulu’na, Divan Kurulu’na ve taraftarlara karşı sorumluyum. En kolay söylem, “Hocam istedi diye aldık” demektir. Böyle olunca hocayı insanların önüne atarsınız. Sorumlu olan biziz. Hocalar da futbolcular gibi belirli bir kontrat yapıyorsunuz. Hoca gittiği zaman, istediği futbolcu yine sizin oyuncunuz. Bu nedenle biz karar veriyoruz. Tabii ki hocaya soruyoruz. Ama futbolda karar mekanizması biziz. Beşiktaş’ı Beşiktaş Yönetim Kurulu yönetiyor. Şenol Güneş, Beşiktaş Yönetim Kurulu’nun üzerinde değil. Sorumlulukları bize karşı olan birisi. Bazı şeyleri fazla abartan ya da yeren bir milletiz. Burası Beşiktaş Kulübü. Biz ilk defa Şenol Güneş’le şampiyon olmadı. Çok iyi bir teknik direktör ama mali konular kendisinin işi değil. Mali konuların kararı hocanın kararı değildir. Geçenlerde bir oyuncu gelip bana dedi ki, “Ben çok iyi oynadım, iyi performans sergiledim.” Ben de kendisine “Sen uzaydan mı geldin. Daha önce şu takımda oynadın olmadı, bu takımda oynadın olmadı. Bu kulüp ve bu camia olduğu için böyle oynadın" şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.