banner388

Fikret Orman Hangi Futbolcuya Ateş Püskürdü?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Sosa'nın tavrına adeta ateş püskürdü.

Fikret Orman Hangi Futbolcuya Ateş Püskürdü?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Sosa'nın tavrına adeta ateş püskürdü.

13 Temmuz 2016 Çarşamba 15:16
Fikret Orman Hangi Futbolcuya Ateş Püskürdü?

Türkiye'de yaşanan terör olaylarını bahane edip Beşiktaş'tan ayrılma istediğini belirten Jose Sosa'nın  Milan formasını giymenin hesaplarını yapması,Beşiktaş yönetimini çileden çıkardı. Siyah-beyazlılar, hem Jose Sosa'ya hem de onu ayarttığını düşündüğü Milan'a, "Bu transferde ödün vermeyeceğiz, gerekirse FIFA'da hesaplaşırız" resti çekti.

Sosa'nın bu tavrı karşısında Başkan Fikret Orman'ın yakın çevresine, "Biz Sosa için çok mücadele verdik. Sezon ortasında ailesine elimizden gelen özveriyi gösterdik. Riskli bir hamileliği olan eşi için özel doktor ve hemşire tuttuk, her şeyiyle ilgilendik. Doğrusunu söylemek gerekirse Sosa'dan böyle bir davranış beklemezdik. Bunu hiç hak etmedik. Yaptığı her şeyden önce büyük ayıp. Türkiye'nin en köklü ve en büyük kulübü olan Beşiktaş'a bu tavırları hiç kimse gösteremez. Beşiktaş'a saygısızlık yapanı hem oyuncu hem de kulüp bazında yok sayarım. Benim için Sosa bitmiştir" dediği öğrenildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.