banner388
banner390
banner410
banner408

Fikret Orman: Beşiktaş, Samsun'a uğur getirsin

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ın Samsun'a uğur getirmesini dilediğini söyledi.

banner269

Fikret Orman: Beşiktaş, Samsun'a uğur getirsin

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ın Samsun'a uğur getirmesini dilediğini söyledi.

05 Ağustos 2017 Cumartesi 17:48
Fikret Orman: Beşiktaş, Samsun'a uğur getirsin

Samsun haber - Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yapılan yeni statda oynanacak olan Beşiktaş-Konyaspor karşılaşması nedeniyle Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kente geldi. Süper Kupa Finali öncesinde Fikret Orman, Samsun'daki Beşiktaşlı taraftarlarla buluştu. Gazi Caddesi'nde yer alan Kartal yuvasını ziyaret eden Orman, taraftarlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. 


Fikret Orman'ı görmek için saatler öncesinden mağaza önüne giden vatandaşlar adeta birbiriyle yarıştı.

"STAD ÇOK GÜZEL OLMUŞ"

Burada basın açıklaması yapan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Epey zamandır Samsun’a gelmemiştik. Birçok taraftarımız var burada. Bugün buraya Samsunspor’un yeni stadyumunda oynayacağımız Konya maçı için geldik. Beşiktaş mağazamızı ziyaret ederek vatandaşlarımızla birlikte fotoğraf çektirdik. Sağ olsunlar taraftarımız oldukça yoğun ilgi gösterdi. Samsunspor’un yeni stadyumu da çok güzel olmuş. Yapanların emeğine sağlık. Burada güzel bir maç oynayacağız. Beşiktaş uğurlu bir takımdır. Birçok stadı açtı ve uğur getirdi. Samsun’a da uğur getirmesini diliyorum” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nihat 2017-08-05 19:27:05

Bizim baskan guzel adam ya digerlerine benzemez

Avatar
Mesut arslan 2017-08-05 20:33:04

Fikret bey biz stadimizin acilisini yaptik eger stad acmaya geldiyseniz geldiginiz yoldan geri gidin olayi provoke edip durmayin daha