banner388

Fenerbahçe'nin tadı tuzu yok!

Fenerbahçe, sezon hazırlıkları kapsamında karşılaştığı AC Sparta Prag ile 0-0 berabere kaldı.

Fenerbahçe'nin tadı tuzu yok!

Fenerbahçe, sezon hazırlıkları kapsamında karşılaştığı AC Sparta Prag ile 0-0 berabere kaldı.

20 Temmuz 2016 Çarşamba 00:48
Fenerbahçe'nin tadı tuzu yok!

Fenerbahçe, hazırlık maçı düzenlediği Çek Cumhuriyeti’nin AC Sparta Prag takımıyla Generali Arena’da karşı karşıya geldi. Fazla pozisyonun olmadığı mücadele golsüz eşitlikle tamamlandı.
Teknik Direktör Vitor Pereira sahaya; Ertuğrul Taşkıran,  Simon Kjaer, Caner Koca, Roman Petrovich Neustadter, Gregory van der Wiel, Josef de Souza, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Salih Uçan, Aatif Chahechouhe, Fernandao ilk on birini sürdü.
İki takımın da temkinli başladığı karşılaşmada ilk tehlikeli atak 11. dakikada Fenerbahçe’den geldi. Ozan Tufan’ın rakip yarı sahaya kadar sürdüğü topu solundaki Hasan Ali’ye vermesi sonrası Hasan Ali’nin ceza alanına gönderdiği topa Fernandao kafa vuruşunu yapmak istedi ancak savunma pozisyonu önledi. Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile devam eden devrenin sonlarına doğru Sparta Prag baskısnı arttırsa meşin yuvarlak gol ile buluşamadı.
İkinci devrede Fenerbahçe gole yaklaşsa da bulduğu fırsatları gole çeviremedi. Takımlar bu devrede de birbirine yenişemedi ve mücadele golsüz sona erdi. 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.