banner388

Fenerbahçe Milano’yu devirdi

Obraovic’in öğrencileri Olimpia Milano’yu 89-70’lik skorla devirdi.

Fenerbahçe Milano’yu devirdi

Obraovic’in öğrencileri Olimpia Milano’yu 89-70’lik skorla devirdi.

23 Şubat 2018 Cuma 00:23
Fenerbahçe Milano’yu devirdi

Olimpia Milano ile Euroleague 23.hafta maçında karşılaşan Fenerbahçe Doğuş, baştan sona üstün götürdüğü maçta rakibine fark attı. Geçen yılın şampiyonu Fenerbahçe karşısında sayı üretmekte zorlanan Milano, Fenerbahçe hücumlarını da durduramadı. Fenerbahçe Doğuş parkeden 89-70 galip ayrıldı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan enerbahçe Doğuş Başantrenörü Obradovic, nasıl oynamaları gerektiğini anlamaları gereken bir maç olduğunu ifade ederek, “Savunma açısından agresiflik olarak çok memnun oldum ve bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Bazı maçlarda pozitif şeyler var ama negatif şeylerde olabiliyor. Bugünkü olumsuzluğumuz da açık sahada oynadığımız maçlarda doğru karar veremedik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Önemli bir galibiyetti. Taraftarlara güzel destekleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Melih ve Ali için zor bir durum”

Obraovic, "Melih ve Ali için bu maçlar zor bir durum. FIBA ve Euroleague durumlarını onlar anlıyor ve kendileri karar ermesi gerekiyor. Benim için de nasıl bir durum varsa ona göre takımı hazırlıyorum. Örnek olarak da idmanda Datome acı hissetti ve Guduric iğneyle oynadı. Guduric’e teşekkür etmek istiyorum elinden gelen her şeyi yaptı. Önümüzdeki günlerde nasıl bir yol izleyeceğimize bakacağız. Riske girmeyeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.