banner388
banner390
banner410
banner408

"Fenerbahçe adına sevindim"

Anderlecht Teknik Direktörü Hein Vanhaezebrouck, Fenerbahçe'nin Galatasaray deplasmanında 1 puan aldığına sevindiğini dile getirdi.

banner269

"Fenerbahçe adına sevindim"

Anderlecht Teknik Direktörü Hein Vanhaezebrouck, Fenerbahçe'nin Galatasaray deplasmanında 1 puan aldığına sevindiğini dile getirdi.

07 Kasım 2018 Çarşamba 19:16
"Fenerbahçe adına sevindim"

Anderlecht Teknik Direktörü Hein Vanhaezebrouck, Fenerbahçe ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Vazhaezebrouck, "Biz de güvenimizi kazandık. Son maçımızı galip tamamladık. Bilmiyorum çok şey değiştirir mi? Belçika'ya göre belki Türkiye'de biraz daha farklı düşünüyor olabilirler. Belki burada 1 puan alındığında zihniyet farklıdır. Fenerbahçe adına Galatasaray'dan 1 puan almalarına memnun oldum. Ama biz son maçımızı kazandık. Avrupa Ligi'nde son hamlemizi yapacağız diyebilirim. 4, 5 ya da 6 maçtan sonra elenmek fark etmez. Elenmişseniz elenmişsinizdir. 3 maçtır galip gelemedik. Dinamo Zagreb'e karşı kazanabilirdik, iyi başladık ama sonra hediye vermiş gibi olduk ve kırmızı kart gördük devre arasının ardından. Fenerbahçe'ye karşı da 2-0 öndeydik ve maça geri dönmelerini sağladık sonrasında. Şu anda yapabileceğimiz tek şey önümüzdeki 3 maçı kazanmak. 3 maçı kazanamazsak o zaman üst tura çıkamayabiliriz. Burada Fenerbahçe'den puan almak çok zor. Bu maçı oynadıktan sonra bakacağız" sözcüklerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.