banner388

Fenerbahçe: 2 Kukesi: 2

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Fenerbahçe, kamp dahilinde karşılaştığı Arnavut ekibi Kukesi ile 2-2 berabere kaldı.

Fenerbahçe: 2 Kukesi: 2

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Fenerbahçe, kamp dahilinde karşılaştığı Arnavut ekibi Kukesi ile 2-2 berabere kaldı.

14 Ocak 2018 Pazar 00:05
Fenerbahçe: 2 Kukesi: 2

Hazırlıklarını Antalya’da ki kampta sürdüren Fenerbahçe sezonun ikinci yarısı önce Arnavutluk ekini Kukesi ile bir hazırlık maçı yaptı. 5 genç oyuncuyla sahaya çıkan Fenerbahçe, 28. dakikada ceza alanı dışı sağ çaprazından Bakaj Elis’in sol ayağıyla sert şutunda topu kalesinde görerek 1-0 geriye düştü. Arnavut ekibi baskısını arttırırken, 33. dakikada sol kanatta ceza alanı içerisi altı pas içerisine yapılan ortayı kontrol eden İdrizi Bujar, topu bir kez daha sarı-lacivertlilerin ağlarına yollayarak durumu 2-0’a getirdi. İlk yarıda başka gol almazken, Fenerbahçe ikinci yarıya 4 oyuncu değişikliğiyle başladı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, ikinci yarıda sahaya Şener, Giuliano, Fernandao ve Chahechoue’yu aldı. İkinci yarıya oldukça hızlı başlayan Fenerbahçe’de 49. dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçen Giuliano topu ağlara göndererek farkı bire indirdi. Maçın son dakikasında bir kez daha kazanılan penaltı atışında topun başına bu kez Fernandao geçti ve golü atarak takımına beraberliği getiren isim oldu. Kazanılan 2. penaltı sonrası hem saha içerisi hem de kulübe karıştı. Kısa süren gerginliğin ardından oyun kaldığı yerden devam etti. Mücadele 2-2 berabere sona erdi.

Fenerbahçe, oynadığı hazırlık maçıyla Antalya kampını tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.