banner388

Eren Derdiyok haberleri yalanlandı

Sarı kırmızılı ekip Galatasaray'dan Eren Derdiyok açıklaması geldi.

Eren Derdiyok haberleri yalanlandı

Sarı kırmızılı ekip Galatasaray'dan Eren Derdiyok açıklaması geldi.

09 Ekim 2018 Salı 21:11
Eren Derdiyok haberleri yalanlandı

Eren Derdiyok'un TL üzerinden maaşı kabul etmediği ve bu yüzden kadroya alınmadığına dair çıkan haberler yalanlandı.

Konuya ilişkin Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

"Bugünkü Takvim Gazetesi'nde 'Eren'in Derdi Duygusal' başlığı ile haber niteliği taşıdığı iddia edilen bir metin yayınlanmıştır. Haber sıkıntısı yaşandığı günlerde temelsiz iddiaların tipik bir örneğini oluşturan söz konusu içeriğin niyeti, metnin altına atılamayan imzadan ibarettir. 

Kime ait olduğu bilinmeyen, sahibi belirsiz bu tip metinler, kişilerin hayal dünyasında kurdukları ve masa başında hazırladıkları senaryolardan öteye gidememektedir. 

Ayrıca Fotomaç Gazetesi'nde, Savaş Çorlu imzasıyla yayınlanan, 'Eren Derdiçok' başlıklı metindeki ifadeler ve yaşandığı iddia edilen diyaloglar da gerçeği yansıtmamaktadır. 

Söz konusu kuruluşlara karşı, kendi alanlarındaki değerine veya saygınlığına bakmaksızın, bu tip içeriklere devam etmeleri halinde hukuki ve idari tedbirlerimizi kullanacağımızı vurgulamak isteriz. Kamuoyuna saygılarımızla."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.