banner388
banner390
banner410
banner408

Dünyanın en pahalısı o oldu

Barcelonalı futbolcu Fransız takımı PSG’ne transfer oldu. Bonservisiyle en pahalısı benim dedi.

banner269

Dünyanın en pahalısı o oldu

Barcelonalı futbolcu Fransız takımı PSG’ne transfer oldu. Bonservisiyle en pahalısı benim dedi.

04 Ağustos 2017 Cuma 16:59
Dünyanın en pahalısı o oldu

Dünya futbol piyasası günlerdir bu günü konuşuyordu. Ve o gün geldi çattı. Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, sonunda adı sıklıkla anılan Paris Saint Germain’e transfer oldu.  Hem de tüm dünyanın konuştuğu transfer olayıyla.

Financal fair playı soranlara takımın sahibi, kahve için önerisinde bulundu

Sadece spor haber merkezleri değil ana haber bültenlerine, ekonomi haberlerine bile başlık olan Neymar’ın transfer gelişmesi, 222 milyon Euro maliyeti içerdi. Oyuncu için görkemli bir töre düzenlenirken imza töreninde Fransız ekibin sahibi Nasser Al Khelaifi’de yer aldı. Financal fair play konusunda endişe edenlere takımın sahibinden bir de öneri geldi. O öneri ise ‘gidin bir kahve için’oldu.

Neymar ise transferi hakkında, ‘’ Kalbim PSG'ye imza atma vakti geldi dedi. Ben de bunu yaptım. Hayatımın en zor kararlarından biriydi. Barcelona da harika bir kulüptü. Arkamda birçok arkadaşımı bıraktım. Barcelona'daki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her şeye hazırım ve başarıya açım. Barcelona taraftarlarına da destekleri için teşekkür ediyorum"dedi.

Anahtar Kelimeler:
Neymar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.