banner388

Demirören'den Arda Turan açıklaması

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran Arda Turan hakkında açıklamalarda bulundu.

Demirören'den Arda Turan açıklaması

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran Arda Turan hakkında açıklamalarda bulundu.

09 Haziran 2017 Cuma 11:54
Demirören'den Arda Turan açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Arda Turan'la ilgili açıklamalarda bulundu. Demirören, Arda'nın gazeteci Bilal Meşe'ye yönelik saldırısı ile ilgili olarak, "Arda Turan yanlış yaptı" dedi.


Başkan Demirören, "Arda kaptanımız bir yanlış yaptı. Küfrederek, saldırarak bu işler olmaz. Ancak yanlışını ona medeni yollardan anlatmalıyız, doğru şekilde göstermeliyiz. Arda, bir dünya markası. Arda'nın referandum sürecinde benim gibi verdiği destekten dolayı kasten eleştirildiğini biliyorum. Yine kritik bir maç öncesi... Oyuncularımız ve kaptanımız, Fatih Hoca'yla karşı karşıya getiriliyor. Fatih Hoca gibi bir değere sahip çıkmamız gerekir. A milli takımımıza sahip çıkma zamanı. Kenetlenme zamanı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi; başka vatanımız yok. Gelin 15 Temmuz'daki duruşumuz gibi örnek olalım. Bir ve diri olalım. 2018 Dünya Kupası'na gitme zamanı, EURO 2024'ü alma zamanı" açıklamalarında bulundu.


Yıldırım Demirören, Beşiktaşlı Talisca, Medipol Başakşehirli futbolcular Volkan Babacan ve Yalçın Ayhan'a verilen cezalarla ilgili de açıklamalar yaptı. Demirören, "Talisca, Volkan Babacan, Yalçın ve benzer kararlar bizi memnun etmedi. Vicdanen doğru bulmuyorum. Karar alırken vicdanın sesini dinlemeye davet ediyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.06.2017 11:56
Anahtar Kelimeler:
Arda TuranDemirören
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.