banner388
banner390
banner410
banner408

Cenk Tosun yurda döndü

Beşiktaş’ta gösterdiği başarılı performansın ardından rekor bir ücretle İngiliz ekibi Everton’a transfer olan Cenk, İstanbul’a geldi.

banner269

Cenk Tosun yurda döndü

Beşiktaş’ta gösterdiği başarılı performansın ardından rekor bir ücretle İngiliz ekibi Everton’a transfer olan Cenk, İstanbul’a geldi.

06 Ocak 2018 Cumartesi 20:34
Cenk Tosun yurda döndü

Ligde ve Şampiyonlar Liginde Beşiktaş formasıyla üstün bir performans sergileyen Cenk Tosun, kendisini Everton’a bağlayan sözleşmeyi imzaladıktan sonra İstanbul’a döndü. Havaalanında açıklamalarda bulunan milli futbolcu, "Everton'a transfer olduğum için çok heyecanlıyım. Diğer yandan da Beşiktaş'tan ayrıldığım için üzgünüm. Ama Premier Lig'de oynamak benim çocukluk hayalimdi. Everton da büyük bir kulüp. İngiltere'de ülkemin bayrağını en iyi şekilde temsil edeceğim. Everton, tarihi ve taraftarları çok iyi bir takım. Beşiktaş'a yakın bir kulüp. Herkes beni çok sıcak karşıladı. Ben de onlara karşı yeteneklerimi sergilemek için sabırsızlanıyorum" dedi.

22 milyon Euro'ya transfer olan Cenk, "Türkiye'den Avrupa'ya bu rakamlarla gitmek hiç kolay değil. Bu rakamlar beni de çok gururlandırdı. Umarım bu transfer, genç arkadaşlara da ilham olur. Tottneham'a karşı ben daha önce oynamıştım. Beşiktaş ile oynamıştık. 1-0 yenmiştik, golü de ben atmıştım hatta. Tabii çok uzun zaman önceydi bu. Bir aksilik sakatlık olmazsa ilk maçımı Wembley'de oynayacağım" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.