banner388

Cengiz: TFF'nin istifa etsin

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, TFF hukuk kurulunu istifaya çağırdı.

Cengiz: TFF'nin istifa etsin

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, TFF hukuk kurulunu istifaya çağırdı.

12 Kasım 2018 Pazartesi 19:50
Cengiz: TFF'nin istifa etsin

Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili çifte standart kullanılarak 2 kulübünde disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından Mustafa Cengiz, TFF hukuk kurulunu istifaya davet etti.

Konuya ilişkin açıklamasında Cengiz, "Çok güzel bir maç oynandı. Futbolun içinde olan her şey vardı. Futbolcular 89 dakika sahada çok centilmence mücadele etti. Fakat iki oyuncunun yaptığı yanlış davranışlara hakem müdahale etmedi. Biz hakemin müdahale etmesini beklerdik. VAR müdahale etmeliydi. Çünkü yaklaşık 72 milyonun izlediği bir karşılaşma. Bu karşılaşmada çok hassas olunmalı. Schalke 04 maçında da aynı itişmeler oldu ve hakem hemen müdahale etti. Eğer Şampiyonlar Ligi maçında olsaydı bu olaylar böyle gelişmezdi. Ama biz bu olayların patlama noktasını hakemin olaylara zamanında müdahale etmemesi olarak görüyoruz. Biz ruhun centilmence devam etmesi için elimizden geleni yaptık. Ama bizim 13 kişimiz PFDK'ya sevk edildi. Rakibimizden ise sadece 2 sevk. 13 de onlardan sevk edilsin demiyorum. O saygıyı yitirmem. Saygıyı yitirdiğimiz anda vahşi kabile topluluğuna döneriz. Biz bundan rahatsız olduk. Neden Galatasaray'dan bu kadar insan sevk ediyor. Orada rakipten sadece iki kişi mi var. Neden bu çifte standart yapılıyor. Bu çifte standartı TFF Hukuk Kurulu yapıyor. Sevkleri o hazırlıyor. Siz disiplin kurulunun önüne disiplin kurlunun 75. maddesine aykırı olarak değerlendirmede bulunursanız bu tartışma olur. Ama disiplin kuruluna da kızamıyorum çünkü bunu yönetim kurulu belirliyor diyorlar. Buna da katılmıyorum. Hukuk kurulunun böyle bir çifte standartta istifasını ya da yenilenmesini bekliyorum. Futbol, içinde bulunduğumuz coğrafyada insanların tek huzur bulacağı nokta" ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SS 2018-11-16 01:36:25

KENDİNİZE YAPILINCA NASIL DA AĞLAMAYA BAŞLADINIZ ZAMANINDA CANER E YAPILINCA ÇIKIP KONUŞMADIN BAŞKAN EFENDİ AZ BİLE BU CEZALAR