banner388
banner390
banner410
banner408

Çakır’a Tepkiler Artıyor

Sarıyer’de açılan tesis açılışında konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, hakem Cüneyt Çakır’ı eleştirdi.

banner269

Çakır’a Tepkiler Artıyor

Sarıyer’de açılan tesis açılışında konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, hakem Cüneyt Çakır’ı eleştirdi.

22 Ocak 2017 Pazar 17:22
Çakır’a Tepkiler Artıyor

Açılışa oyuncular Selçuk İnan, Semih Kaya ile Cenk Gönen ile katılan Başkan, “Çok değerli hakemimize verdiği karar yakışmadı. Bunu yetkililer değerlendirecektir. Bugün burada başka maksatla bulunuyoruz. Sarıyer Belediyesi’ni tebrik ediyorum. Şehitlerimiz bizim her zaman kalbimizde yaşıyor. Şehidimiz Uğur Taşçı adına yapılan bu tesisi çok beğendim” diye konuştu.

İLHAN CAVCAV, ÇOK İYİ BİR GALATASARAYLIYDI”

Vefat eden Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav hakkında da açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, “Çok iyi bir Galatasaraylı, çok iyi bir Gençlerbirliğili’ydi. Gençlerbirliği’ni 40 yıldır yöneten, başarıdan başarı götüren bir futbol adamıydı. Türk futbolu duayen bir kişiliği kaybetti. Allah rahmet eylesin. İki hafta evinde ziyarete de gittim. Baya hastaydı. Beklenmedik bir şekilde kaybettik” şeklinde konuştu. Sarı-kırmızılı taraftarların endişeli olmamasını isteyen Başkan Özbek, “Galatasaray’ın başarılı olması için her şeyi yapıyoruz. Bu çalışmalarımızda devam ediyor” dedi.

Selçuk İnan ise, “Şehit Üsteğmenimiz Uğur Taşçı’nın mekanı cennet olsun. Babası da burada. Gurur duyduk. Tüm şehitlerimizi onunla beraber andık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayİLHAN CAVCAV
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.