banner388

Burak Yılmaz, Otobüs Şoförüyle Böyle Kavga Etti

Çin kulübü Pekin Guoan takımında forma giyen milli oyuncu Burak Yılmaz'ın İstanbul'un Nişantaşı semtinde otobüs şoförüyle kavga ettiği anlar otobüsün güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Burak Yılmaz, Otobüs Şoförüyle Böyle Kavga Etti

Çin kulübü Pekin Guoan takımında forma giyen milli oyuncu Burak Yılmaz'ın İstanbul'un Nişantaşı semtinde otobüs şoförüyle kavga ettiği anlar otobüsün güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

19 Aralık 2016 Pazartesi 16:14

8 Aralık günü Nişantaşı'nda yaşanan olayda lüks cipi ile seyrederken halk otobüsü şoförü ile tartışan milli futbolcu Burak Yılmaz, aracından inerek otobüse yöneldi. Otobüsün camına vurarak kapının açılmasını sağlayan Yılmaz, şoför ile tartışmaya başladı. Sinirlenerek araca binen Yılmaz'a otobüs şoförünün tepkisi sert oldu. Koltuğun altındaki sopayı alarak vurmak için kaldıran şoför son anda vazgeçti. Araçtan indirilen Burak Yılmaz, vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Yılmaz ile halk otobüsü şoförü arasında yaşananların yansıdığı güvenlik kameralarındaki görüntülerde trafikte seyreden aracın yanına yaya olarak yanaşan ünlü futbolcu, otobüsün camına vuruyor. Kapıyı açan şoför, Burak'a "Ne var ulan artist" diye sesleniyor. Sinirlenerek otobüse binen Yılmaz ise "Kime lan diyorsun sen. Babam yaşımda adamsın" diyerek şoförün üzerine yürüyor. Bu sırada koltuğun altından sopa çıkartan şoför, vurur gibi yaparak Burak'ı korkutuyor. Araçtan inen Burak Yılmaz ise kendisine sopa gösteren şoföre iyice sinirleniyor. Ünlü futbolcu vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken, şoföre ise yolculardan destek geliyor.
Şoförden kapıyı kapatmasını isteyen yaşlı bir teyze, "Uğraşma şunla. Şimdi gençler böyle. Ne çekti kim bilir" ifadelerini kullanıyor. Bir başka genç yolcu da Burak Yılmaz'a tepki göstererek, "Oğlum utanmıyor musun kaç yaşında adamla böyle konuşmaya" diyor. Taraflar sakinleştikten sonra otobüs hareket ediyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.