banner388

Bugün Milli maç günü

A Milli Futbol Takımı bugün Kosova ile karşı karşıya geliyor.

Bugün Milli maç günü

A Milli Futbol Takımı bugün Kosova ile karşı karşıya geliyor.

11 Haziran 2017 Pazar 09:23
Bugün Milli maç günü

Hafta içerisinde gündeme bomba gibi düşen uçakta meydana gelen Arda Turan ve gazeteci Bilal Meşe arasındaki kavga ve sonrasında futbolcu Arda'nın milli takımı bıraktığını açıklayan kararı Türk futbol dünyasında çok tartışılacak bir konu olmuştu.

Tüm bu gelişmeler içinde hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım oyuncuları bu akşam Kosova Milli Takımı ile karşılaşacak. 21.45'te başlayacak olan karşılaşmada görev alacak olan hakem çekya futbol federasyonundan Miroslav Zelinka.

Toplamış olduğu 8 puanla grubunda averajla 4.sırada yer alan Türkiye, mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkıyor.Dünya Kupası'na katılabilmesi için galibiyet elde etmesi gereken Türkiye'nin puan kaybetmesi durumunda elemelerde şansını büyük ölçüde yitirebilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.