banner388
banner390
banner410
banner408

Beşiktaş'ta 4 madde değişecek

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gerçekleşecek olan Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurulu neticesinde 4 madde haricinde başka bir değişikliğin yapılmayacağını belirtti.

banner269

Beşiktaş'ta 4 madde değişecek

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gerçekleşecek olan Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurulu neticesinde 4 madde haricinde başka bir değişikliğin yapılmayacağını belirtti.

15 Eylül 2018 Cumartesi 21:16
Beşiktaş'ta 4 madde değişecek

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurulu'nda konuşma yaptı. Başkan Orman düzenlenecek olan kurul ile tüzükte yer alan 4 maddenin değiştirileceğini ifade etti.

Tüzük tadil kongresi kararının alınması ile ilgili konuşan Fikret Orman, "Divan Kurulu Toplantıları'na 3 kez gelmeyenin üyelikten düşmesi vardı tüzükte. Bununla ilgili tüzük tadili yapmamız gerektiğini söylemiştim. Sonradan kapsamlı bir tüzük tadil olması gerektiğine karar kıldık. Benden sonra göreve gelecekleri rahatlatacak olan bir tüzük tadili yapma niyetinde olduğumu belirtmiştim. Divan Kurulu'nda raporlamanın geç gelmesi de söz konusu oluyor. Bir şeyler saklanıyormuş gibi bir izlenim oluyor. Son olarak da yönetim kurulu sayısının aşağıya inmesi var. Camia içinde bu durumlar çok konuşulmaya başlandı. “Başkan maaş alacak, bunun için tüzük tadil istiyor, kulübü satacaklar” gibi konuşmalar oluyor. Şirket kurulması genel kurul yetkisiyle oluyor. Genel kurul yılda 1 kez toplanıyor. Acil hamle yapmamız gerektiğinde şirket kuramıyoruz. Ama bunu, “Şirket kurulacak ve Beşiktaş'ı Katarlılar'a satacaklar” demeye başladılar. Bunlar saçma sapan dedikodular. Bizleri de rahatsız etti. 4 maddenin değişmesi için toplandık. Arada madde sokacaklar diyenler de var. Biz de bunun için 4 madde dışında başka değişiklik olmaması için önerge veriyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.