banner388
banner390
banner410
banner408

Beşiktaş Almanya'ya ulaştı

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Bayern Münih ile Almanya’da karşılaşacak olan Beşiktaş, Almanya’ya ulşatı.

banner269

Beşiktaş Almanya'ya ulaştı

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Bayern Münih ile Almanya’da karşılaşacak olan Beşiktaş, Almanya’ya ulşatı.

19 Şubat 2018 Pazartesi 20:16
Beşiktaş Almanya'ya ulaştı

Bu sezon ölüm grubu diye belirtilen gruptan lider olarak çıkan temsilcimiz Beşiktaş, son 16 turuna çıkıyor. Çekilen kurada Almanya’nın dev kulübü Bayern Münih ile eşleşen kara kartal, elemenin ilk maçını oynayacağı Almanya’ya ulaştı.

Siyah-beyazlılar, Bayern Münih maçı öncesi son çalışmasını bu akşam saat 21.30’da maçın oynanacağı Allianz Arena’da gerçekleştirecek. Antrenmandan önce saat 21.00’de Teknik Direktör Şenol Güneş bir basın toplantısı düzenleyecek.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in 22 futbolcuyu dahil ettiği Bayern Münih maçı kadrosunda şu isimler yer aldı:

"Tolga Zengin, Fabricio Ramirez, Ersin Destanoğlu, Domagoj Vida, Necip Uysal, Pepe, Dusko Tosic, Gökhan Gönül, Adriano Correia, Caner Erkin, Gary Medel, Tolgay Arslan, Atiba Hutchinson, Jeremain Lens, Ricardo Quaresma, Ryan Babel, Anderson Talisca, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek, Alvaro Negredo, Vagner Love, Cyle Larin."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.