banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Fikret Orman, yeni hedeflerle yola çıkıldığını ifade etti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün Ağustos sayısına açıklamalarda bulundu.

banner269

Başkan Fikret Orman, yeni hedeflerle yola çıkıldığını ifade etti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün Ağustos sayısına açıklamalarda bulundu.

01 Ağustos 2017 Salı 14:21
Başkan Fikret Orman,  yeni hedeflerle yola çıkıldığını ifade etti

Amaçlarının Beşiktaş’ı dünya kulübü yapmak olduklarını ifade eden Fikret Orman, kulübün gelirlerinde artış hedeflediklerini ve globalleşen sponsorluk anlaşmalarının yapılmasının Beşiktaş’a sağlayacağı katkıdan söz etti.

Fikret Orman dergiye yapmış olduğu açıklamada ‘’ ki yıl üst üste şampiyon olduğumuz, üçüncü yıldızı armamıza işlediğimiz, hepimizin göğsünü kabartan ve gururlandıran bir sezonu geride bıraktık. Şimdi daha büyük hedeflerle yeni bir sezona başlıyoruz. Bu sorumluluğun bilinciyle gereken çalışmaları yaptık ve yapıyoruz.

Takımımızı teknik heyetin isteği doğrultusunda yeni transferlerle takviye ettik ve muhtemel ihtiyaçlara göre de alternatifleri hazır tutuyoruz. Umuyor ve inanıyorum ki, bu yıl da Beşiktaş hepimizin gururu olmaya devam edecek.’’dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.