banner388
banner390
banner410
banner408

Avcı: Ligin en yaşlısıyız

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligin en yaşlı takımına sahip olmalarına rağmen çok iyi bir futbol sergilediklerini ifade etti.

banner269

Avcı: Ligin en yaşlısıyız

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligin en yaşlı takımına sahip olmalarına rağmen çok iyi bir futbol sergilediklerini ifade etti.

20 Ekim 2018 Cumartesi 19:55
Avcı: Ligin en yaşlısıyız

Başakşehir Kayserispor'u 1-0 yenerek liderliğe bir adım daha yaklaştı. Bu sonuç ile birlikte lider ile arasındaki puan farkını 1'e indirdi.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Abdullah Avcı, "3 haftalık beraberlik serisi, bunun ardından zaman zaman oluşan kaygılar ve tekrar kazanma alışkanlığını yakalamak için elimizde iyi bir fırsat vardı. Ligin en geniş alanda oynayan takımlarından birisi ve ters ayaklı oyuncuların ortalarıyla tehlike oluşturan bir ekip vardı karşımızda. Topa sahip olma organizasyonlarıyla çalıştık. Attığımız gol de bunun sonucuydu. Geniş alanda oynayan bir takıma, topu kaybettiğimizde yaptığımız baskılar önemliydi. İlk yarıda doğru organizasyondan golü bulduk. İkinci yarıda oyun bazen geçişe döndü, bazen de set oyununa. 4 net pozisyonumuz var. Yaşlı bir takımız, antrenman planlamasını ona göre yapıyoruz. Ligin en yaşlı takımı olmamıza rağmen rakipten daha çok koştuk. 3 haftadır eleştirdiğim takımımda bugün öndeki oyuncuların da konsantresiyle daha çok atak geliştirdik. Skor daha farklı olabilirdi. 9. haftada 18 puan topladık" sözcüklerini kullandı.


 

Anahtar Kelimeler:
BaşakşehirAbdullah Avcı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.