banner388

Arda Turan gazeteciye saldırdı

Gazeteci Bilal Meşe verdiği röportajda milli futbolcu tarafından saldırıya uğradığını söyledi.

Arda Turan gazeteciye saldırdı

Gazeteci Bilal Meşe verdiği röportajda milli futbolcu tarafından saldırıya uğradığını söyledi.

06 Haziran 2017 Salı 13:37
Arda Turan gazeteciye saldırdı

Milli takım kafilesini ve bazı gazetecileri taşıyan uçakta yaşanılanlar gündeme bomba gibi düştü.

Söz konusu tartışmanın nedeni ise 2016 yılında medyada bolca yer alan prim mevzusu olduğu öğrenildi. Milli futbolcu Arda Turan, uçağa bindiği sırada gazeteci Bilal Meşe'yi görüp sözlü şekilde saldırıda bulunuyor. 

Olay anını Doğan Haber Ajansı'na anlatan gazeteci Bilal Meşe, şu ifadeleri kullanıyor

"Uçağa bindik. 12-A'da oturuyordum. Uçak motorlarını çalıştırdı ve kemerimi henüz bağlamıştım ki birden yanımda Bilal Meşeeee diyen bağıran Arda'yı gördüm. Önce şaka yapıyor zannettim. Ancak bir-iki saniye sonra "Ben adamın....aaaaaa......kkkk..ulan" diye bağırarak yüzünde garip bir ifade gördüğüm Milli Takım'ın Kaptanı ile karşı karşıya kalmıştım. Şoktaydım. O hala ana avrat, din iman küfürlere devam ediyordu. Birden yanımıza önce fotomuhabirimiz Vedat Danacı geldi. Ne yapıyorsun Arda deyip onu sakinleştirmeye çalıştı. Bu arada salldığı bir yumruk boşa gitti. Aslında Vedat tuttuğu için yumruk boşa gitti. Hadise devam ederken Milli Takım antrenörü Levent Şahin hadiseye müdahale etti. Birde koruma vardı. Onu sakinleştirmeye çalışan. Korumayada ağzına geleni söyledi. hatta sen kim olursun olun gibisinden laflar etti. Ben bu olaylar sürerken elimi arkaya doğru götürdüm ve hiçbir biçimde kendisine müdahele etmedim. Fatih Terim iyi ki arkaya gelmedi yoksa bu durumda, daha kötü şeyler de olabilirdi diye düşünüyorum. Bence gelmediği iyi oldu."

Gazeteci Bilal Meşe, İstanbul'a dönüldüğünde konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

di.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.