banner388
banner390
banner410
banner408

Arda'dan Terim'e çok konuşulacak yanıt

Türk Milli Takımında spekülasyonların sonu gelmeyecek gibi duruyor.

banner269

Arda'dan Terim'e çok konuşulacak yanıt

Türk Milli Takımında spekülasyonların sonu gelmeyecek gibi duruyor.

12 Haziran 2017 Pazartesi 09:39
Arda'dan Terim'e çok konuşulacak yanıt

Dün kazanılan Kosova karşılaşmasının ardından basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını cevaplayan ve merak edilenlere açıklık getirmek isteyen Milli Takımın teknik patronu Fatih Terim, yaklaşık 88 dakika süren bir açıklama gerçekleştirdi.

Fatih Terim'in kendisine yöneltilen sorulara verdiği cevaplardan memnun olmayan kesimler olurken Terim'in yapmış olduğu basın toplantısını değerlendiren bir isimde Arda Turan oldu.

Arda canlı yayına bağlandı Terim'e cevap verdi

Basın toplantısı sonrası Fatih Terim'in açıklamalarına yanıt vermek için bir kanala canlı telefon bağlantısı gerçekleştiren Arda Turan, "Hoca her zaman olduğu gibi benim yüzüme söylemek yerine basın toplantısında anlattı" şeklinde çarpıcı ifade kullandı.

''Milli takıma zarar veriyorum. Artık dönmek istemiyorum''

Milli takımı bırakmış olmasına rağmen arkasından konuşulmasını anlayamadığını belirten Arda, "Ülkemin formasını çok seviyorum ama bazı şeyleri içime sindiremiyorum. Milli takıma zarar veriyorum. Artık dönmek istemiyorum. Artık yararlı olacağımı düşünmüyorum. Beni kimse kullanmadı. Bazı hatalar yapmış olabilirim. Bazı arkadaşlar benimle birlikte milli takımı bırakmak istediler. Basın toplantısında gazetecilerin terk ettiğini görmedim. Farketmedim. Sabaha kadar terk etsinler. Ben bırakma kararı almıştım. Hayatım boyunca Bilal Meşe'yi o olaydan sonra ilk defa uçakta gördüm. Daha ne kadar onurlu davranabilirim? Yalandan kuru özür dileyip olmamış gibi mi davransaydım? Bence bu yaptığım daha onurlu. Tüm sorumluluğu üzerime aldım. Herkese hakkımı helal ediyorum. Hayatta en çok sevdiğim şeyi, uğruna en çok mücadele ettiğim şeyi 30 yaşında bıraktım. Bir kişi bile saygı duymayacak mı? İnşallah Dünya Kupası'na gideriz. İnşallah milli takım, Dünya Kupası'na gider. Biz de hep beraber tribünden destekleriz."dedi.

Anahtar Kelimeler:
Arda TuranFatih Terim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.