banner388

Ali Koç'tan şok açıklamalar

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, bilgilerin dışarıya sızdırıldığını ifade etti.

Ali Koç'tan şok açıklamalar

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, bilgilerin dışarıya sızdırıldığını ifade etti.

27 Ekim 2018 Cumartesi 19:17
Ali Koç'tan şok açıklamalar

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Antrenman programları, antrenman görüntüleri ve oynanan maçlarla alakalı verileri 28 Haziran’dan itibaren bizim tespit ettiğimiz 176 ayrı mesajla dışarıya yollamışlar" ifadelerini kullandı.

Ali Koç konuya ilişkin, "Bizim sızdıran bilgilerimiz sadece maç verileri değildir. Antrenman programları, antrenman görüntüleri ve oynadığı maçlarla alakalı verileri 28 Haziran'dan itibaren bizim tespit ettiğimiz 176 ayrı mesajla dışarıya yollamışlar. Bunun neresi normaldir. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki insanlar yalan söylüyor, herkes inanıyor, doğru söyleyen ispatlamak zorunda kalıyor. Bu kişiler medyaya taşlarını döksün diye bekledik. Basın toplantısı yapıp mahkemeye vereceklermiş. Yapsınlar, bekliyoruz. Her hususta, her olayda madalyonun iki yüzü olduğuna inanan insanım. Hocalarımızla görüşme konusunda hiçbir sakınca yoktu. Bu insanlar randevu isteyeceklerini basına söylüyorlar. 2 saat hocalarla bir görüşmemiz oldu. Kulübe geldiler. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber oturduk, dinledik. Çok şeyler anlatıp söylediler. Onlara, 'Çok şey söyleyip anlatıyorsunuz ama aslında hiç bir şey söylemiyorsunuz' dedim. Hatalarını kabul ettiler. Niyetlerinin kötü olmadığını ve pişman olduklarını, istenilen bir basın açıklaması yapacaklarını ifade ettiler. Bizim için makuldü. Çünkü bu kişilerin aileleri de çocukları da bu durumdan olumsuz etkileniyor. Söylenen hiçbir şey inkar edilmedi. Bilgi sızdıran arkadaşa dedik ki; bu Türkiye'de dört ayrı hususta kanuna aykırı. Bizde kulübe ait geçen senenin verileri yoktu ama onların bilgisayarlarında vardı. Bu toplantının sonunda öyle bir noktaya geldik ki hatta ben Murat beye dedim ki; Ben çocuklar konusunda hassasım. Böyle bir şey olmuşsa okula gidip görüşeyim. Siz o zaman pişmansanız özür dileyeceksiniz, bir açıklama hazırlayın, bize iletin ve biz bunu açıklayalım, konuyu kapatalım dedik. Hatta belli bir süre maaşınızı ödeyelim, aileniz sıkıntıya girmesin dedik. 2 gün sonra bir açıklama geldi, basına ve o günkü toplantıda yaptığımız konuşmalar yazıldı. Adamlarla bilgi sızdırmaktan dolayı orta yolu bulmaya çalışıyoruz, vicdanlı davranıyoruz, fakat bunlar yine dayanamayıp bizim konuştuklarımızı bire bir olmasa da basına yansıtıyor. Bu olay olduktan sonra biz bu iş bitmiştir diye konuştuk. Bu konuda biz cevap vermediğimiz için insanlar atıp tutabiliyor. Biz az konuşup öz konuşmayı tercih ediyoruz. Bunlara alışacaklar ve daha sağlıklı iletişim kuracağız. Şu an mesajlaşarak özür diliyorlar, çocuklarının resimlerini yolluyorlar. Bu kabul edilebilir bir olay değil. Bunu böyle bilmenizi sizden rica ediyorum. Bu kadar olağan dışı bir olayı olağan bir olaymış gibi medyadaki ağabeyleriyle, dostlarıyla konuşmaları aslında Türk futbolunun yozlaşmasının en güzel örneğidir. Bu bilgilerin neden sızdırıldığının cevabı yok. Bunun sebebi ne olabilir diye araştırıyoruz. Diyelim ki bilgiler yollandı, bu iş hiç bir şey olmamış gibi geçilemez. Medyaya söylüyorum, biraz da işin ciddiyetini anlayın. Biz 111 yıllık kulübü ayakta tutmaya çalışıyoruz. Bu verileri bir de alan taraf var. Alan tarafın söylemesini bekliyorum, bu hatadır diye" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeBilgiAli Koç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.