banner388

Alanzinho Sinopspor’a transfer oldu

Amatör ligi takımı olan Sinopspor, transferde bombayı patlattı. Brezilyalı oyuncu Alanzinho ile anlaştı.

Alanzinho Sinopspor’a transfer oldu

Amatör ligi takımı olan Sinopspor, transferde bombayı patlattı. Brezilyalı oyuncu Alanzinho ile anlaştı.

22 Ağustos 2017 Salı 17:12
Alanzinho Sinopspor’a transfer oldu

Süper Lig’de ilk onu Trabzonspor formasıyla tanıdık. Kısa zamanda sempati kazanan oyuncu bordo mavili takımın en çok sevdiği isimler arasında yer almıştı.

Sinopspor teklif yaptı Alanzinho kabul etti

Şimdi Alanzinho’ya yeniden Karadeniz yolu açıldı. Adres bu sefer Karadeniz’in şirin kentlerinden biri olan Sinop’tan kapı açıldı. Sinopspor teklif yaptı oyuncu kabul etti.

Alanzinho transferiyle alakalı olarak “Öncelikle tekrar Türkiye’ye döndüğüm için çok mutluyum. Sinop’a geldiğim için de çok mutluyum. Bu teklifi aldıktan sonra gerçekten çok sevindim. Beni burada görmek isteyen insanlara çok teşekkür ederim. Beni burada görmek istediler ve ellerinden geleni yaptılar. Benim Türkiye sevgimi herkes biliyor. Bir an önce takım arkadaşlarımla tanışmak istiyorum. Hayatımda her zaman mücadeleci bir insan oldum. Bu takımda benim için yeni bir mücadele olacak. Elimizden geleni yapıp büyük hedeflere ulaşacağız” dedi.
 

Son Güncelleme: 22.08.2017 17:15
Anahtar Kelimeler:
AlanzinhoSinopspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.