banner388

Adanaspor Boluspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Adanaspor Boluspor maçının hangi kanalda izleyici karşısında olacağı belli oldu.

Adanaspor Boluspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Adanaspor Boluspor maçının hangi kanalda izleyici karşısında olacağı belli oldu.

16 Nisan 2018 Pazartesi 17:30
Adanaspor Boluspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Spor Toto 1. Lig'de 31. haftanın son maçında Adanaspor Boluspor'u konuk ediyor. Kritik mücadelede Adanaspor kazanarak ligde kalmayı büyük ihtimalle garantilemek, Boluspor ise kazanarak ilk 2 şansını sürdürmek istiyor.

Boluspor, ligde oynadığı son 3 maçta 9 puan toplayarak çıkışa geçti. Kırmızı beyazlı ekip, bu akşamki zorlu Adanaspor deplasmanından da galibiyetle ayrılmak ve çıkışını sürdürmek istiyor. Son 2 maçını kazanarak küme düşme hattından uzaklaşan Adanaspor ise saha ve seyirci avantajını kullanarak kazanmak ve ligde kalmayı hemen hemen garantilemek istiyor.

ADANASPOR BOLUSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Bu akşam saat 18:00'de başlayacak olan Adanaspor Boluspor mücadelesi beIN Sports Max 1 ekranlarında izleyici karşısında olacak. Mücadelede hakem Hakan Ceylan düdük çalacak.

Anahtar Kelimeler:
AdanasporBoluspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rmz 2018-04-16 20:23:50

hakan ceylan adananın 1 puanını gasp etti kümede kalmasının garantiliyeceği haftada maçın önüne geçti yazıklar olsun hakan ceylan sana sevdiğim hakemlerden biriydin türkiyede bu emek hırsızı hakemler olduktan sonra futbol bir adım ilerlemez bütün yorumcuları dinleyin aynısını diyecekler defalarca seyrettim penaltıyla yakından uzaktan ilgisi yok hakemden rica ediyorum bir izlesin bolulu futbolcuda adana kalecisi gibi centilmenlikte yapmadı onada ayrıca yazıklar olsun inşeAllah bolu ilk 6 ya çıkamaz