banner388
banner390
banner410
banner408

A Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı

A Milli Takımın Makedonya ve Kosova maçlarının aday kadrosu belli oldu.

banner269

A Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı

A Milli Takımın Makedonya ve Kosova maçlarının aday kadrosu belli oldu.

01 Haziran 2017 Perşembe 17:41
A Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı

Açıklama Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılırken 5 Haziran ile oynanacak olan hazırlık maçı ve 11 Haziran tarihinde oynanacak olan Kosova karşılaşmasının 30 kişilik aday kadrosu belli oldu.

Aday kadroda ilk defa yer alacak olan isimlerse Altınordu'dan 17 yaşındaki kaleci Berke Özer, Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı ve Aytemiz Alanyaspor'dan Emre Akbaba.

İşte aday kadronun tam listesi,

Berke Özer (Altınordu), Harun Tekin (Bursaspor), Volkan Babacan, Cengiz Ünder (Medipol Başakşehir), Gökhan Gönül, Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun (Beşiktaş), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan, Volkan Şen (Fenerbahçe), Ahmet Yılmaz Çalık, Semih Kaya, Selçuk İnan (Galatasaray), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Emre Mor (Borussia Dortmund), Serdar Gürler (Gençlerbirliği), Deniz Türüç (Kayserispor), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), Emre Çolak (Deportivo La Coruna), Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan (Trabzonspor), Arda Turan (Barcelona), Burak Yılmaz (Beijing Guoan), Enes Ünal (Villarreal), Yunus Mallı (Wolfsburg).

Anahtar Kelimeler:
Milli TakımAday Kadro
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.