banner388
banner390
banner410

Evet, uzun süre ara verdiğim köşe yazarlığı macerasına bu yazı ile geri dönüş yapmaktayım. Allah utandırmasın diyerek, saygıdeğer Büyük Samsunspor taraftarını buradan selamlıyorum.
                Bu sezonun ilk yarısı hiç istemediğimiz görüntüler ile karşılaşmak zorunda kaldık. Samsun gibi büyük bir futbol kentine yakışmayacak sonuçlara imza atıp kendimizi alt sıralardan bir türlü kurtaramadık.
                Ligin ikinci yarısı ile birlikte rüzgâr artık bizim lehimize esmeye başladı… Karadeniz’in sert rüzgarını da arkasına alan Samsunspor ligde yavaş yavaş istediği sonuçları almaya başladı.

                Benim şahsi olarak kesinlikle bu ligden düşme gibi bir korkum bulunmamaktadır. Daha evvelden de dediğim gibi, bu takımın düşmesine Büyük Samsunspor taraftarı asla izin vermeyecektir.

                Bu şehir en umutsuz olunan anda, ülke elden gitti denildiği anda, adeta bir güneş gibi tüm Anadolu’nun üzerine doğan bir şehir… Bu şehir kurtuluş meşalesinin, diriliş ateşinin yandığı şehir… İşte bu şehir bu yüzden düşemez. Düşmek, kaybetmek, umutsuz olmak bu şehrin fıtratında yok…
                Bu şehirde artık bazı şeyler değişiyor. Takım ve taraftar bütünleşmesi son zamanlarda müthiş derecede sağlanmaya başlandı. Hepimiz biliyoruz ki, taraftarıyla bütünleşmiş bir Samsunspor’un karşısında hiçbir kuvvet hiçbir güç duramaz…
                İşte bu yüzden artık söz Büyük Samsunspor taraftarına düşüyor. Takımımızı gittiği deplasmanların hiçbirinde yalnız bırakmayan taraftarlarımız, iç saha maçlarında kale arkaları dahil her yeri doldurmalıdır. Şehir, bu haftadan itibaren artık buram buram Samsunspor kokmalıdır. Her mekânda, her çay ocağında, okulların teneffüs aralarında kısacası her platformda Samsunspor konuşulmalıdır.
                Samsunspor’un maddi külfetten kurtulması için yapılan her projeye Büyük Samsunspor taraftarı elinden geldiğince katılmalı ve üzerine düşen görevi yapmalıdır.
                Unutmamalıyız ki, Büyük Samsunspor taraftarı ne kadar güçlü ve dik bir duruş gösterirse, Samsunspor da o kadar güçlü ve dik bir duruş gösterecektir. Samsun’un güçlü olması Samsunspor ile Samsunspor’un güçlü olması ise büyük Samsunspor taraftarının dik duruşu ve takımına sahip çıkışıyla gerçekleşecektir. Çünkü Samsunspor, bu şehrin en büyük ve tek markasıdır.
                Bu hafta evimizde oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için koreografi yapılacağı Sayın Engin Sever tarafından açıklandı. Bunu duyan yönetimimiz bu haftaya özel maraton maç bileti fiyatlarında indirime gidip 5 TL olarak açıkladı.
                Bu hafta için her şey hazır gibi duruyor. Söz şimdi büyük Samsunspor taraftarında. Ben inanıyorum ki bu hafta, tüm Türkiye’nin konuşacağı görüntüler ortaya çıkacak. Çünkü büyük Samsunspor taraftarı bunu her zaman yapmış ve yapmaya da devam edecektir.

                Şuna herkes inansın.

                Bu arma tekrar Avrupa’ya gidecek !
                Bugün küme de kalma mücadelesi, bir dahaki sezon şampiyonluk mücadelesine dönüşecek.
                Yıllardır gözlerinden hüznün yaşı dökülen Büyük Samsunspor taraftarı artık sevinç gözyaşlarına hazır olsun.

                Çünkü, artık çocuklar inandı !  Güzel günler göreceğiz… Güneşli günler…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.