banner388
banner390
banner410

Samsunspor neden başarısız, nasıl bu noktalara geriledi kimlerin eseri bu takım, neden ruhsuz, neden oynamıyor tank gibi ağırlaşan Samsunspor takımını gelecekte ne gibi sorunlar bekliyor yönetimsel ve  teknik ekip bazında  hangi sorunlarla karşılaşacak? Sportif direktör ve futbolcuların abisi olarak baktığı Coşkun Zeren neden istifa etti?

Bütün soruların cevabını Samsunspor taraftarı ve bütün kamuoyu merakla bekliyor ve açıklık getirilmesini istiyor.

Samsunspor yönetimi ise tüm yaşanan gelişmelere rağmen neden sessizliğini bozmuyor? Yapılan transferler Alpay hocanın geleceği hakkında ki soru işaretleri tüm benliğini koruyor. TFF birinci ligdeki takımlar attıkları adımlarla, ataklarla ve sonuçlarla göz kamaştırırken G3 tarzı, bir başka ifadeyle hızlı ve presli dönem geçirirken biz neden geri gidiyoruz neden takım olamıyoruz neyi paylaşamıyoruz biz bu zor günleri istikrarsızlığı yaşarken Karadeniz’in küçük ve şirin şehirleri ilk iki sırayı paylaşırken Samsunspor'umuz mevcut kadrosuyla son sıralarda yer alıyor.

Tüm bu soruların şehrimizin idarecileri tarafından düşünülmesi gereken çok önemli bir konu olduğunu düşünüyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BÜŞRA 2017-09-19 18:52:23

TEBRİK EDERİM BURAK BEY SİZE KATILIYORUM :)