banner388

Samsun 19 Mayıs Stadyumu unutulmayacak bir veda ve galibiyetle kapılarını kapattı, taraftarlarına...

Öyle güzel ambians ve görsel şölen vardı ki tüyleri diken diken bir karşılaşma oldu. Oyunuyla, mücadelesiyle, heyecanıyla stresi ile ekranları başındaki izleyicisini hop oturup hop kaldırdı. Amatörce bir oyun olmadı, basit hatalar yapılmadı, küskünlükler kırgınlıklar olmadı teknik heyeti takım oyuncuları sahada taraftarları tribünde son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmadı bütün yaşanan güzellikleri 90 dakikada hatta uzatmalarda gelen golle 19 Mayıs Stadyumunu bayram havasına çevirdiler. 

Teşekkürler takım, teşekkürler büyük Samsunspor taraftarı emeği geçen bu anlamlı görkemli görüntüleri sağlayan Türkiye'ye tribün dersi veren ve örnek olan herkese hem şahsım hem grubum adına şükranlarımı sizler aracığı iletmek istiyorum.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.