banner388
banner390
banner410

Dünya liderlerinin içerisinde kıvrak zekası ve siyasi tavırlarıyla haklı bir üne sahip Rusya lideri Vladimir Putin, bu günlerde hummalı bir hazırlık içerisinde.


İlk eşi Ludmila Aleksandrovna Putina’dan ayrılmasına sebep olan dünyaca tanınmış jimnastikci, Alina Kabaeva ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Vladimir Putin, uzun süre birlikte yaşadığı sevgilisinden ayrılmıştı.


Aylarca süren ayrılığa dayanamayan dünyanın gözde çifti yaklaşık iki aya yakın süredir yeniden görüşmeye başlamışlar. Çifte yakın olan Rus sosyetesinin ileri gelenlerine ve güvenilir magazin habercilerine göre çiftin bir de erkek çocukları var.


Dünya siyasetine yön veren ve dünyanın yaşayan siyasi dehası sayılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görülüyor ki, jimnastikciliği kadar güzelliğiyle de gönüllerde taht kuran ve çok beğenilen Alina Kabaeva'nın hasretine dayanamamış ve nikah şartını kabul etmiştir.


Rusya intiligensiyesi ve siyasi dünyası çiftin önümüzdeki iki hafta içerisinde nikah masasına oturacağına kesin gözüyle bakıyor.


Nikah merasiminin nerde ve nasıl olacağı hakkında hiç kimsenin kesin bir bilgisi de basına ve medyaya sızmamıştır.


Kendisinden önceki Rus politikacılarının aksine daha samimi ve daha sempatik olan, Uluslararası arenada da sempati toplayan, dağılan Rusya'yı yeniden süper güç konumuna getiren Vladimir Putin belli ki, Alina Kabaeva’nın da gönlünü fethetmiştir.
 

Bilindiği gibi, Vladimir Putin, Ludmila Aleksandrovna’dan Alina Kabaeva'ya aşık olduğu için ayrılmıştı.
 

1983 yılında Ludmila Aleksandrovna ile evlenen Vladimir Putin 2013 yılında anlaşarak evliliğine son vermiş ve Alina Kabaeva ile yaşamaya başlamıştır.
 

Görünen o ki; Vladimir Putinin eski Rus first leydisi Ludmila Aleksandrovna’dan boşalan first Leydi koltuğuna bu günlerde oturmak için Alina KABAEVA hazırlanıyor.

Üstün politik kişiliğini, liderliğini ve siyasi manevralarını dünyanın hayranlıkla izlediği, Rusya devlet başkanı; Vladimir Putin'e ve müstakbel eşi olup Rusya’nın first Leydi koltuğunu dolduracak Alina Kabaeva'ya mutluluklar diliyor ve bu evliliğin Rus halkına ve dünya milletlerine uğur getirmesini diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M. Sağlam 2019-02-20 22:45:37

Abi yine şık ve ilginç bir yazı emeğine sağlık. Neden seçim yazıları yazmıyorsun? Bize yol gösterici lazım.

Avatar
Mevlüt Uçurum 2019-02-20 23:39:28

Adam dünyayı idare etsede onuda idare eden varmış. büyük devlet adamı başarılıda hakkı vAllahi..







büyük devlet adamı başarılıda

Avatar
Meral Kayıkcı 2019-02-21 01:01:41

Hangi erkek böyle asil ve güzel bir kadına sahip olmak istemez ki? Allah için bir yudum su gibi bir melek. Yani Firsy leydilik yakışır bu kadına. Mutluluklar dilemekten başka ne diyelim.

Avatar
Neşet Seven 2019-02-21 01:18:19

Putinde Tramp gibi genç kadın aldı. Para var makam var huzur var. Mutluluklar dilemek lazım.

Avatar
Çağrı Bulut 2019-02-21 01:22:33

Mutluluklar diliyoruz.

Avatar
Gardiyan 2019-02-21 12:00:58

Adam güzeli gözünddn anlıyor.

Avatar
Fİra İmamovaGü 2019-02-21 12:26:42

Dünyalari öz hökmüne diz çökdüren hakim
Gözleri ala gözel bir dilbere möhtac

Avatar
Nuran Ekşioğlu 2019-02-21 12:54:17

Vladimir Putin'e ve Alina Kabaeva ya mutluluklar diliyorum....