banner388

Son dakika..Kıdem tazminatı açıklaması geldi

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, kıdem tazminatı hakkında açıklamada bulundu.

Son dakika..Kıdem tazminatı açıklaması geldi

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, kıdem tazminatı hakkında açıklamada bulundu.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 15:02
Son dakika..Kıdem tazminatı açıklaması geldi

Beklenen haber Numan Kurtulmuş'tan geldi. Bakanlar Kurulu sonrası basının karşısına geçen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş genel bir değerlendirme yaparak kıdem tazminatı konusunda açıklamalarda bulundu.

Kameralar karşısında gündeme dair açıklamalar da bulunan Bakan Kurtumuş detaylı bir şekilde kıdem tazminatı hususunun incelendiğini belirtti.

Toplantı sonrası kıdem tazminatı hakkında olgunlaşma aşamasında olduğunu belirtti

Kıdem tazminat reformunun olgunlaşma aşamasında olduğunu dile getiren Numan Kurtulmuş, "Politika hedefleri olarak, işçiyi hak kaybına uğratmayacak, işverene ilave yükler getirmeyecek, tahsilat sorunu olmayacak, sürdürülebilir bir yapının ortaya konulduğu bu reform, detaylarıyla Bakanlar Kurulu üyeleriyle paylaşıldı. Bu reformun uygulanabilmesi için ilave bir yapıya ihtiyaç olmadığı, mevcut yapıyla bu reformun yapılabileceği ortaya konuldu" dedi.Bunun Bakanlar Kurulu'ndaki ilk bilgilendirme olduğunu söyleyen Kurtulmuş, "İleriki günlerde kıdem tazminatı reformu gündeme gelecektir. Şu anda olgunlaşma aşamasındadır" diye konuştu.

Kaynak:Türkiye Gazetesi

Son Güncelleme: 29.05.2017 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.