banner388

O isim bakanlık görevinden alındı

MHP’den Ak Parti’ye geçen Tuğrul Türkeş Başbakan Yardımcılığı görevinden alındı.

O isim bakanlık görevinden alındı

MHP’den Ak Parti’ye geçen Tuğrul Türkeş Başbakan Yardımcılığı görevinden alındı.

19 Temmuz 2017 Çarşamba 14:48
O isim bakanlık görevinden alındı

Uzun süredir konuşulan ve merak edilen kabine değişikliği nihayet belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım arasındaki görüşmeden sonra açıklama yapıldı. 

Açıklamayı kameraların karşısına geçen Başbakan Binali Yıldırım gerçekleştirdi. Kabinede gidilen revizyon sonrası 6 bakanın görevi değişti, 5 yeni isim ise kabinede yer aldı. 

Türkeş, başbakanlık yardımcılığı görevini üstleniyordu

Kabine değişikliği kararında göze çarpanlar arasında yer alan bir isimde MHP’den Ak Parti’ye geçiş yapan ve Başbakan Yardımcılığı görevini üstlenen Tuğrul Türkeş kabine dışı kaldı. Hatırlanacağı üzere Türkeş’in Ak Parti’ye transferi kamuoyunda büyük ses getirmişti.  Konu özellikle MHP tabanında geniş yankı uyandırmış oldukça büyük tepki toplamıştı.
 

Son Güncelleme: 19.07.2017 15:20
Anahtar Kelimeler:
KabineTuğrul Türkeş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.