banner388
banner390
banner410
banner408

Muhalefet yüzde 60 oy alabilir!

KONDA Araştır Şirketi Genel Müdürü Bekir Ağırdır, seçimin yakını olduğunu ve muhalefetin doğru bir yol izlemesi durumunda yüzde 60'lara kadar oy oranı bulabileceğini ifade etti.

banner269

Muhalefet yüzde 60 oy alabilir!

KONDA Araştır Şirketi Genel Müdürü Bekir Ağırdır, seçimin yakını olduğunu ve muhalefetin doğru bir yol izlemesi durumunda yüzde 60'lara kadar oy oranı bulabileceğini ifade etti.

28 Aralık 2021 Salı 10:50
Muhalefet yüzde 60 oy alabilir!

Türkiye'nin ihtiyacının özgürlüklerden yana bir iktidar olduğunu dile getiren KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, şu anda muhalefette kimliklere mahkum bir fotoğraf olduğunu ifade ederek şöyle dedi:

"Bunu bozan bir siyaset üretmek lazım. Bunu bozan siyaset ancak bütün kimliklerin bir arada olacağı ortak yaşama dair bir iddiayı inşa etmek gerekiyor. Temel hata var olan fotoğrafın kalıcı ve değiştirilemez olduğunu kabullenmek ve oyunu buradan kurmak. Ama bunun değiştirilmesi gerektiği üzerine bir siyaset inşa etseler görecekler ki birden bire 20'ler 40'lar değil 60'lara ulaşacaklar. Çünkü Türkiye toplumu bugünkü kimliklere sıkışmışlığı ve kutuplaşmayı sürdürmek istemiyor kaldı ki kurulu nizamla da bir derdi var.

"HDP KAPATILABİLİR"

İktidarın, ekonomik-siyasi baskılar ve kısıtlarla seçime gitmek isteyebileceğini ifade eden Ağırdır, böyle bir durumda HDP'nin de kapatılabileceğini söyledi. 7 Haziran - 1 Kasım sürecinde yaşanan olaylar sonrası seçmenin iktidara meylettiğini hatırlatan Ağırdır, son bir ayda yaşanan ekonomik sorunların ve iktidarın söylemlerinin yine seçmenin tercihlerini bükmeye yönelik bir çaba olarak okunabileceğini anlattı.

"SEÇİM ÖNÜMÜZE DÜŞEBİLİR"

Ağırdır, iktidarın ekonomi üzerinden bir 'bekâ' problemi söylemi üretebileceğini ifade ederek, "Böyle bir durumda normalde 2022 sonbaharda olur dediğim seçim daha da kısa bir sürede önümüze düşebilir" dedi.

Millet İttifak'ında yaşanan adaylık tartışmalarına da değinen Ağırdır, her partinin ayrı slogan ve kampanyalar yürüterek toplumu daha iyi bir hayatın mümkün olduğuna ikna etmeye çalıştığını belirten Ağırdır, CHP'nin aday belirleme gücünü eline geçirmiş olmasının yetersiz kalacağını dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com

Son Güncelleme: 28.12.2021 10:59
Anahtar Kelimeler:
MuhalefetAk PartiSeçim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bbb 2021-12-28 11:49:58

Rüyandamı gördün 60 ı onların hayal ettiğini rüyanızda bile göremezsiniz RECEP TAYYİP ERDOĞANNN

Avatar
Bozlok 2021-12-28 19:56:28

Bekir sen küpürtme. Bu millet pkk ile iş tutanlara iktidar vermez. Benim dedem hasta CHP li idi ama bizler askere polise kursun sıkan ları işe ala onlarla kolkola Olanlar oy vermeyeceğiz. Sahte Atatürkcü lerin maskesi düştü. Tek dertleri Tayyip bey gitsin isterse kahpe pkk gelsin Vatan mahvolsun. Biz gerçek Atatürkcü ler asla öyle düşünmüyoruz. Nokta.